Мария Илиева роди за сефте след като навърши 40, обаче

...
Мария Илиева роди за сефте след като навърши 40, обаче
Коментари Харесай

Бременна ли е пак Мария Илиева?

Мария Илиева роди за сефте откакто навърши 40, обаче от този миг е подкарала децата в серийно произвеждане. Година и половина след раждането на дъщеричката си София, певицата май чака трети правоприемник. Стотици почитатели разясняват, че гласовитата изпълнителка в последно време носи по участия необятни рокли, които прикриват наедрялото коремче. 

При гостуването си в шоуто " С Рачков всичко е допустимо " Мария се опитваше да скрие наедрялата си фигура. Тя бе и единствената, която бе пощадена от екипа при скеча с наклонената стая, което може да е провокирано от " специфичното " й положение.

На последните си участия Мария се облича в торби, а по-ранни фотоси на звездата демонстрират, че още преди повече от месец е спряла за поставя колани и да акцентира талията си, както правеше до момента. Това е необичайно поради обстоятелството, че след доста рецензии, че не влиза във форма след раждането, при започване на есента Мария най-сетне съумя да се отърве от непотребните си килограми.

Изпълнителката постоянно е споделяла, че цялостен живот е мечтала за огромно семейство с доста деца. Самата тя няма братя и сестри, родителите й са се развели още когато е била в детската градина и е израснала главно с майка си. Нещата в живота й обаче се стекли по този начин, че първото си дете ражда чак когато е 40-годишна. Това е синът й Александър. Бащата е доста по-младият от нея някогашен футболист Георги Михайлов, който не участва на изписването на бебето и майката от болничното заведение. Двамата се разделят публично малко след раждането на детето. Три години по-късно обаче Мария ражда сестричка на Алек.

Както е известно, бащата е Александър Междуречки, наследник на някогашния столичен кмет Петър Междуречки. За него певицата споделя, че любовта на живота й. А двамата май са решили да станат още един път родители.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР