Мария Илиева разполага с многочислен антураж, присъщ на холивудските звезди,

...
Мария Илиева разполага с многочислен антураж, присъщ на холивудските звезди,
Коментари Харесай

Мария Илиева с две лични слугини! Едната чисти, а другата гледа детето й дори когато тя е при него

Мария Илиева разполага с многоброен антураж, характерен на холивудските звезди, разбра HotArena.

Участничката в „ Като две капки вода “ си е наела денонощна детегледачка, която изцяло я анулира в майчинските й отговорности. Отделно певицата плащала и на втора прислужница, която пък се грижела за чистотата на дома й към този момент години наред.

Отскоро Илиева е новодомка и се е нанесла в апартамент, част от суперскъп затворен комплекс в столицата, където съседка й е и друга родна звезда – плеймейтката Николета Лозанова . В лъскавото си жилище изпълнителката съжителства с двете си слугини и сина си Александър, само че без неговия татко Георги Михайлов.

Въпреки че двамата сложиха завършек на връзките си малко след раждането на детето, се приказва, че Георги плащал солидна прехрана за наследника си от поп певицата, въпреки да не го виждал въобще и да не бил измежду поканените на рождения му ден.

Самата Мария твърди, че не й е мъчно да бъде самотна майка, само че обстоятелствата демонстрират таман противоположното. 41-годишната изпълнителка не може да се оправи сама даже с тикането на бебешката количка на детето си и е трансферирала това обвързване на детегледачката, рапортуват папараците на „ Ретро “.

Докато помощничката й се мъчеше да маневрира в подземния паркинг на столичен мол, шефката Илиева ходеше зад нея, качена на 10-сантиметрови токове, и се притече на помощ едвам когато количката се заклещи на вратата на асансьора.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР