Мария Илиева, Петя Дикова, Юлияна Дончева и Дидо от D2

...
Мария Илиева, Петя Дикова, Юлияна Дончева и Дидо от D2
Коментари Харесай

ДНК стартира активната кампания Направи го сега с нови лица

Мария Илиева, Петя Дикова, Юлияна Дончева и Дидо от D2 са лицата на четвъртото издание на акцията за поощряване на раждаемостта – „ Направи го в този момент ”, през 2020 година
Движение за национална идея (ДНК) започва дейната част на акцията си „ Направи го в този момент “ с нов, прочувствен клип, с присъединяване на известни лица, които одобриха задачата на самодейността като своя – Мария Илиева, Петя Дикова, Юлияна Дончева и Дидо от D2.

Чрез новото видео лицата на акцията насочат своите послания към аудиторията, носещи смисъла на опита им от миналия път до основаването на новия живот. Целта на видеото е да стимулира повече млади двойки и фамилии в България да преценяват за себе си по кое време е най-подходящото време да основат първо или последващо дете.

Видеото ще откриете тук .

През миналата 2019 година близо 6000 фамилии, които чакаха своите деца, се записаха в акцията „ Направи го в този момент ”. От всички записали се, ДНК и сътрудниците ѝ от детската промишленост, съумяха да обезпечат „ Бебешки ДНК пакети ” за 20 от тях, с всичко най-необходимо за развъждането на децата им през първите 12 месеца – пелени, храни, козметика, аксесоари, дрешки, количка, играчки и здравна грижа.

Тази година още веднъж 20 фамилии ще имат опцията да облекчат доста бюджета си, като се записват на уеб страницата на акцията: http://www.napravigo.bg, до 31 декември 2020 година

Фокусът на акцията „ Направи го в този момент “ е ориентиран към образованите и стопански дейни млади българи, които рядко получават поддръжка във връзка с развъждането на своите деца.

За първи път, тази година, акцията има общоприет сътрудник и съидейник в лицето на Медицински комплекс „ Д-р Щерев ”, който поддържа идеята, с цел да придобие още по-голям мащаб.

Организацията има вяра, че демографията е огромната тематика на бъдещето на България и раждаемостта е мощно обвързвана с нея, както и че движещата мощ за стопанската система на една страна са децата.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР