Мария Илиева не обича домакинската работа, признава самата тя. Певицата

...
Мария Илиева не обича домакинската работа, признава самата тя. Певицата
Коментари Харесай

Мария Илиева нае две прислужници

Мария Илиева не обича домакинската работа, признава самата тя. Певицата не припарва до печката, а от всичко на света най-вече ненавижда да чисти и подрежда в дома си. "Обичам да лежа, да си почивам. Не съм от тези дами, които се разсънват един ден и вземат решение да излъскат целия апартамент. Оправям се в своя артистичен хаос ", изяснява Илиева.

Изпълнителката разполага с две прислужници, които се грижат за домакинската работа и идват през ден в жилището й, с цел да я обслужват. Това изключително доста се постанова в този момент, когато звездата има и наследник – дребния Александър. Заради него се налагало всичко в дома й да е по местата си, с цел да може всяка секунда то да бъде намерено, написа "Уикенд ".

"Когато човек има дете, не може да е разхвърлено и да има рискови предмети на всички места ", обяснявала Мария. Според осведомени, певицата давала над 600 лв. месечно за чистачки, само че пък нямала проблеми с този факт, тъй като даже не знаела от кое място се пуска прахосмукачката и миялната машина вкъщи. "Не мога да се оправя сама. Имам потребност от помощници, с цел да се фокусирамм над значимите неща ", добавя още изпълнителката.

<iframe width= "560 " height= "315 " src= "https://www.youtube.com/embed/eqzhKAtzI0E " frameborder= "0 " allow= "autoplay; encrypted-media " allowfullscreen></iframe>
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР