Мария Илиева, която уж трябваше да даде интервю за първи

...
Мария Илиева, която уж трябваше да даде интервю за първи
Коментари Харесай

Мария Илиева на 15см. токчета много бременна

Мария Илиева, която сякаш трябваше да даде изявление за първи път, откакто заяви новината за втората си бременност в шоуто на Димитър Рачков, в действителност не сподели нито дума. Тя най-вече пя и взе участие в изтъркана хумореска с отминалост от три години. През 2019 година Илиева взе участие в „ Като две капки вода “. Тогава тя и водещият на предаването Рачков се майтапиха с целувката на Кобрата с Джени Суши и по тази причина също се мляснаха по устата, а след това Мария му прати „ юрист “, който му заяви, че тя ще го съди, тъкмо както направи и напористата кореспондентка с нашия боксьор.



Сега закачката бе претоплена, с цел да спести задаването на въпроса кой настина е бащата на второто дете на Илиева. Тя не продума нито дума за него, отхвърли да разкрие пола и на бебето. Певицата изобщо не отговаряше на въпроси, само че за сметка на това пя детски песнички. Изпълни и последната своя -„ Любов “, основана в последните месеци.



За осъществяването Илиева бе избрала черно-бяла рокля и черни сандали с близо 15 сантиметрови токчета, макар големия си стомах. Всяка жена, която е била толкоз бременна, е наясно, какъв брой е мъчно да се задържи на сходна височина, само че Мария се оправи на равнище.



Тя не посочи, по кое време ще роди за повторно, като единствено посочи, че бебето й ще е лятно. В последно време клюки настояват, че бащата е негър от Съединени американски щати, както и наш футболист, с който тя е имала спекулация преди години. Певицата има наследник Александър, само че с бащата му по този начин и не можа да сътвори семейство.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР