Мария Илиева, Графа, Орлин Павлов, Иван Лечев, маестро Живко Петров,

...
Мария Илиева, Графа, Орлин Павлов, Иван Лечев, маестро Живко Петров,
Коментари Харесай

Любо Киров събира звезден отбор на концерта си в „Арена Армеец“

Мария Илиева, Графа, Орлин Павлов, Иван Лечев, маестро Живко Петров, Стенли и Михаела Маринова ще бъдат специфичните посетители на концерта на Любо Киров в „ Арена Армеец " на 26 октомври. Събитието се споделя „ Целуни ме " и е естествено продължение на изключителния триумф на едноименния сингъл от идния нов албум на изпълнителя.

На концерта в „ Арена Армеец " публиката ще има опция да се наслаждения на обичаното си трио Любо, Графа и Орлин и песните „ Приятели вечно " и „ Заедно ". Ще чуе и дуетите на Любо Киров с Мария Илиева „ Alright " и с Михаела Маринова „ Мога ". Със Стенли пък ще изпълнят „ Времето ". Маестро Живко Петров също ще излезе на сцената с Любо Киров.

След години на професионално разминаване с Иван Лечев, не щеш ли „ Гласът на България " събра двамата първо като треньори в музикалния формат на bTV, а на 26 октомври за първи път ще ги събере и на една музикална сцена в „ Арена Армеец ". Какво ще изпълнят Любо Киров и Иван Лечев тогава, следва да разберем. Допълнителна изненада по време на събитието ще бъде и опцията, която Любо Киров ще даде на един от участниците от своя тим в „ Гласът на България " да се включи в грандиозния концерт дружно с него.

Освен познатите и обичани шлагери на Любо Киров, публиката ще чуе и напълно нови песни от идния му албум, който ще бъде показан на концерта. Неслучайно събитието съответствува и с рождения ден на изпълнителя.

„ На 26 октомври чествам своя рожден ден с най-големия концерт, който съм правил до момента. Каня всички да бъдат мои посетители и да станат част от това грандиозно празненство ", показа Любо Киров.

Най-големите почитатели пък могат да се снабдят с лимитирана серия от 50 златни билета за концерта. С всеки един от тях те ще получат вход за двама души за концерта, златна плоча с най-хубавото от Любо Киров, както и една специфична среща с него.

Любо Киров е един от най-красивите български гласове, само че той събира в себе си и доста други гении. Автор е на текстовете на десетки песни, трансформирали се в шлагери. Той е композитор, инструменталист, художник и продуцент. Носител е на редица награди - за най-хубава група с „ Те ", за солов реализатор, за музика и албум. Концертите и клубните му участия обаче остават в сърцата на публиката с неповторимата си атмосфера онлайн. Неслучайно и концертът в „ Арена Армеец " идва след поредност продадени единствено за дни дати и оповестяване на нови по време на турнето му в страната през лятото тази година.

Концертът на Любо Киров в „ Арена Армеец " се реализира с медийната поддръжка на bTV Media Group и в партньорство с БГ Радио.

Събитието ще се организира при спазването на всички противоепидемични ограничения все още на неговата дата.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР