Мария Илиева е сред известните жени у нас, които не

...
Мария Илиева е сред известните жени у нас, които не
Коментари Харесай

Мария Илиева в страстна афера с висок мъжага от „Гласът на България“, и двамата изневеряват на половинките си

Мария Илиева е измежду известните дами у нас, които не са от попфолка, само че са еднообразно лесни като колежките си от лекия род. Поп дивата от много време употребява риалити форматите, с цел да си намира любовници. Направи го и в този момент с „ Гласът на България “, където е жури и наставник.

Мнозина от почитателите на предаването подозират, че Мария има интимни взаимоотношения с Марин Русинов от своя тим. Той е висок, добре комплициран и с към 10 години по-млад от певицата, което е съвършената композиция за изпълнителката на „ Нищо “.

Мария набута Марин чак до огромните концерти, макар че след кастингите несъмнено се проваля. В борбата с Арканджело беше по-слаб от съперника си, само че менторката му го избра да продължи в нейния тим. В нокаутите пък напряко се сгромоляса, като на моменти даже пя подправено. Опонентката му Константина напряко го отвя, само че все пак Марин бе определен от Мария за полуфиналите.

Макар да наподобява като рокаджия, Русинов обича да извършва най-вече българска сцена. Той има сериозна другарка, която непрекъснато с него в публиката на „ Гласът на България “.

Мария Илиева пък към момента има връзка с бащата на второто си дете Александър. Певицата обаче през годините е потвърдила, че е много шавлива и няма нищо срещу инцидентния секс.

Поп дивата и преди си е намирала „ тъпкачи “ от излъчвания. Преди 10 години се залюби с малолетния тогава Атанас Колев по време на „ Х Фактор “, където той беше участник, а тя жури.

Инфо: Crimesbg.com


 

Тагове: Мария Илиева Марин Русинов
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР