Мария Илиева е първата обявена звезда в предстоящия сезон на

...
Мария Илиева е първата обявена звезда в предстоящия сезон на
Коментари Харесай

Кой е първият ясен участник в новия сезон на Като две капки вода?

Мария Илиева е първата оповестена звезда в идния сезон на неповторимото шоу за преобразявания, което започва на 25 февруари от 20:00ч. по Нова телевизия.
Изпълнителката на емблематичните за българската музика сцена части " Лунен сън ", " Нищо ", " Видимо удовлетворени " и други хитови заглавия ще се впусне в нови провокации със старта на седмото издание нa " Като две капки вода ". По време на шоуто ще влезе в поредност световноизестни облици, които ще предизвикат и забавляват с неповторимо наличие и темперамент.
" Щастлива съм, че ще бъда участник в най-забавното и положително шоу в българския ефир. " Като две капки вода " е огромно предизвикателство за всеки актьор с одобрен жанр и ще ми бъде доста забавно да опитвам отвън своя в продължение на 13 седмици. Предстои ми незабравимо телевизионно премеждие! ", показа изпълнителката. В минал сезон на шоуто певицата обра овациите на публиката като специфичен посетител с облика на своя сътрудник Миро.
 Мария Илиева
" Мария е извънредно дисциплинирана и стимулирана. Очакваме извънредно истински облици от нея и невероятна борба сред актьори по време на лайфовете ", споделя екипът на продукцията, който издава, че новите 8 участника са бойци, подготвени да дадат най-хубавото от себе си за публиката и журито на шоуто.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР