Мария Илиева е отслабнала значително за отрицателно време, видя репортер

...
Мария Илиева е отслабнала значително за отрицателно време, видя репортер
Коментари Харесай

Мария Илиева успя да смъкне 20 кг.

Мария Илиева е отслабнала доста за негативно време, видя кореспондент на „ Уикенд ". След като в продължение на повече от година звездата беше подложена на критика, че не може да смъкна насъбраните по време на бременността килограми и след второто раждане и продължава да наподобява като бременна, в този момент към този момент тя наподобява най-малко с 20 кг по-слаба от преди. Все повече певицата стартира да се връща към визията си отпреди да стане майка за пръв път.

Промяната във външния тип на Мария Илиева е станала съвсем стремително, виждат наблюдателни почитатели на изпълнителката. През лятото тя продължаваше да носи с достолепие наднормените си килограми и обясняваше в свои обществени изяви, че е обикновено неотдавна родила жена на нейните близо 45 години да наподобява цялостна. В това звездата е права, само че е любопитно по какъв начин е съумяла за не повече от 2-3 месеца да се раздели с всички непотребни мазнини, които в продължение на повече от година разваляха снагата ѝ.

Известно е, че Мария роди второто си дете щерка си София, през лятото на предходната година. Тя не си взе отпуск по майчинство, а стартира работа допустимо най-скоро след щастливото събитие. Това даде опция на всички, които се интересуват, да видят по какъв метод втората бременност се е отразила върху фигурата на звездата. В продължение на повече от година тя към момента носеше много непотребни килца и се чудеше по какъв начин да ги прикрива. Не е ясно тъкмо какъв брой е тежала, само че съдейки по типа ѝ при не доста огромна височина е стигнала най-малко към 85 кг. Преди дни обаче звездата се появи на светско събитие и изненада прелестно всичките си почитатели. Тя още веднъж наподобява стройна и секси, както от много време я познават. Продължава да носи обичаните с високи токчета, само че към този момент не тъй като се надява, че спомагателните сантиметри ще прикрият част от непотребните килограми, а единствено с цел да подчертае позитивната смяна във външния си тип.



Говори се, че звездите в последно време употребяват медикаменти за диабетици, с които отслабват стремително. При Мария Илиева обаче казусът надали е подобен, защото тя е задоволително умна, с цел да не прибягва към сходен рисков за здравето способ. По-скоро е съумяла да ограничи въглехидратите и е почнала да се придържа към модерния кето режим на хранене, с който всички мазнини изчезват за негативно време.

Основен неин тласък за недояждане е обичаният ѝ човек Александър Междуречки. Откакто са дружно, той не се отделя от нея, макар че не се появява в медиите. Репортери на „ Уикенд " нееднократно са забелязвали половинката на звездата да я съпровожда на всемирски събития, на които категорично моли фотографите да не го снимат. Тъй като е харесван мъж, Мария Илиева надали е спокойна за връзката си с него, до момента в който разхожда наднормени килограми. Явно се е взела в ръце и е съумяла да влезе във форма, с цел да понижи до най-малко риска мъжът ѝ да стартира да се оглежда настрана.

Наред с отслабването звездата май се е постарала да отстрани от общественото пространство допустимо най-голяма част от " дебелите " фотоси, които пазят загатна за досегашните габарити на фигурата ѝ. От интернет да вземем за пример са изчезнали съвсем всички фотоси с нея от концерта на Любо Киров в зала „ Арена Армеец " предходната есен. Там певицата беше посетител звезда и се появи на сцената в минижуп, който разкриваше прекомерно едрите ѝ крайници, покрити със солидна доза целулит. Няма ги и фотосите от финала на „ Гласът на България " по Би Ти Ви, където звездата пя с Борис Христов от тима на Иван Лечев. Тогава тя се появи в, меко казано, чудноват тоалет къса и доста необятна - рокля, която я караше да наподобява още по-пълна. Все още могат да се открият записи от тези събития, само че не и фотоси от тях.

С първата си бременност Мария съумя да отслабне бързо, само че пък отгледа сина си без татко му. Звездата твърди, че бащата на второто и дете е любовта на живота ѝ. Не е изключено да е имала табиет да утешава разрушеното си сърце с нездравословни калории. Явно обаче този противен табиет към този момент е в предишното.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР