Мария Илиева е на сцената от десетилетия, а публиката не

...
Мария Илиева е на сцената от десетилетия, а публиката не
Коментари Харесай

Озверяла Мария Илиева се нахвърли на мъж пред очите на половинката си!

Мария Илиева е на сцената от десетилетия, а публиката не я помни с друго, с изключение на с неизменимата необятна усмивка, която, от време на време, чак премаля от наслада. Ами не може човек да бъде усмихнат 24 часа в денонощие, коментирали са нееднократно консуматори в нета, съгласно които това е маска на певицата. А нравът й е напълно различен...

Е, очевидно не са били надалеч от истината. Мария Илиева сподели, че може да бъде същински звяр в случай че я вбесят и го сподели обществено. Тя е попаднала на някакъв коментар от мъж в новото приложение към Инстаграм " Тредс ", който коментар по никакъв начин не е вежлив към нея.

" И какво ся?! Какво да вършим с хората, които непрекъснато тръбят за себе си суперлативи и се дефинират сами като актьори, а де факто са... Мария Илиева ", написа зевзекът, чиито думи по смисъл припомнят: " Милиони години еволюция и най-после - Джулиана Гани "...

Как Илиева е стигнала до този коментар, очевидно има очи на всички места, само че мигновено скочи върху господина и го захапа крепко: " Въх! Ама дайте му оферти на индивида, апелирам! Дайте, току-виж се успокои и стане благополучен, тъй като в този момент очевидно не му се получава ", побесня певицата.

Разбира се, мъжът й Александър Междуречки е станал очевидец на реакциите й, само че той си я познава най-добре и от близко, тъй че единствено можем да гадаем какви прояви е търпял от обичаната си.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Александър Междуречки Мария Илиева Мария Тредс Джулиана Гани Инстаграм
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР