Мария Игнатова си беше нормална жена, че минаваше и за

...
Мария Игнатова си беше нормална жена, че минаваше и за
Коментари Харесай

Е, това е уникум: Мария Игнатова не само издържа Нойзи, но и е в стрес дали е достатъчно хубава за него!

Мария Игнатова си беше естествена жена, че минаваше и за много интелигентна. Преди! Докато към момента беше по отношение на Димитър Рачков. Откакто срещна сегашния си брачен партньор Нойзи обаче, акълът й като че ли изфиряса безследно.

Няма да обясняваме и да повтаряме неща, които се знаят от дълго време - като това, че на процедура тя устоя брачна половинка си, който се настани в нейната къща, че тя прави цялата домакинска работа, а от горната страна на това се черви и поради пиянските изцепки на Ивайло Цветков... Добре. Решила е, харесва й, прави го.

Върхът на върховете обаче е стресът, който самата Мария си предизвиква. Блондинката непрекъснато се стремяла да е " на равнище " и да оправдава упованията на мъжлето си - да бъде постоянно в съвършен тип, единствено за него.

Последното доказателство за това е и фактът, че си купи не една, а три публични рокли за новогодишната нощ и се допита до потребителите коя от тях е най-подходяща, с цел да " блесне ". Къде да блесне, допускате - пред Нойзи, несъмнено! Да може той да се гордее, че има най-привлекателната брачна половинка от всички останали на празненството, на което ще участват.

" Тази жена откачи порядъчно. Вместо тоя борд да се чуди и мае по какъв начин да й се потвърждава, тя се лензи на него. Да му била на равнището... Че какво равнище има този, бе?! В сантиметри ракия ли?! Някои дами в действителност не помнят кои са и си тъпчат достолепието поради единия... ", разясняват в нета.

Инфо: Crimesbg.com

 

Тагове: Нойзи Мария Игнатова Ивайло Цветков Нойзи Димитър Рачков Рачков
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР