Мария Игнатова се теши с фризьор след раздялата с Димитър

...
Мария Игнатова се теши с фризьор след раздялата с Димитър
Коментари Харесай

Фризьор теши зарязаната Мария Игнатова

Мария Игнатова се теши с коафьор след раздялата с Димитър Рачков. Бившата половинка на артиста съвсем всеки ден е в компанията на топ коафьора, с който се познава от години, научи HotArena.

След като комикът я заряза, Мария потърсиха разтуха при приятеля си,  при който постоянно тичала, освен с цел да й прави прически, а и с цел да я разведрява.

Топ коафьорът чудесно се познавал и с Рачков, а и продължавал да се грижи за визията на участниците в „ Капките ”, около работата си с компаниите на Джуди и Маги Халваджиян.

Дори и сега Николай поддържа визията на Хилда Казасян за всеки от лайфовете на „ Като две капки вода ”.

Двамата с Мария не пропущат да пускат радостни фотоси дружно,  на които русокоската усмихнато театралничи. Нейни другари я занасят, че са гаджета, само че дали това е по този начин в действителност, не е ясно, написа " Ретро ".

Факт е, че за момента актрисата е свободна и щастлива. Раздялата й с Димитър Рачков този път била дефинитивна и той не си губи време да тъгува по някогашната си обичана.

Актьорът освен намерено се закача с Мария Илиева, която дори дръзна да целуне в ефир, само че и води деен обществен живот.  Редовно може да бъде засечен в столични заведения, където към него кръжат всемирски хубавици.

Името му бе свързвано даже с това на куп изкусителки. За последно се заприказва, че има краткотрайна спекулация с плеймейтка, а след това забил и секси диджейка.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР