Мария Игнатова призна, че голямата ѝ любов е журналистът Ивайло

...
Мария Игнатова призна, че голямата ѝ любов е журналистът Ивайло
Коментари Харесай

Мария Игнатова призна коя е голямата ѝ любов

Мария Игнатова призна, че огромната ѝ обич е журналистът Ивайло Нойзи Цветков. Двамата настойчиво криеха връзката си от медиите, само че русокоската повдигна завесата в първото за сезона издание на тв-шоуто " Папараци ", на което към този момент е водеща.

До признанието на Мария се стигна по време на изявлението ѝ с продуцента на предаването Андрей Арнаудов. В новия сезон на " Папараци " гостите и водещата ще дават отговор на едни и същи въпроси.

На питането: " Коя е най-голямата ти обич? " Андрей отговори, че е имало една възраст, в която всяка седмица е имал своята най-голяма обич, само че през днешния ден това е неговата половинка Емануела Толева. Мария сподели просто: " Ивайло ". На опитите на Андрей да разбере кой Ивайло, водещата се запъна: " Не ставай безочлив ".

Игнатова отхвърли да приказва за някогашната си половинка Димитър Рачков, с който имаха бурна връзка. Освен това тя призна, че е правила секс за първи път, когато е била на 20 година

В петък пък Нойзи гостува в " Шоуто на Николаос Цитиридис ", където водещият го накара да избере фотоси на идеалните женски очи, нос и устни. И когато пъзелът бе съединен, на екрана се появи фотография на Мария.

Игнатова неслучайно се пробва да държи отвън прожекторите персоналния си живот след трагично завършилите връзки с други двама известни мъже - някогашния ѝ брачен партньор и татко на детето ѝ - предприемача Петко Димитров и с артиста Димитър Рачков.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР