Мария Игнатова никога не е била толкова глупава в постъпките

...
Мария Игнатова никога не е била толкова глупава в постъпките
Коментари Харесай

Удари дъното: Мария Игнатова се предлага по 5 пъти дневно на Нойзи, за да забрави пиенето!

Мария Игнатова в никакъв случай не е била толкоз глупава в постъпките си. Нещо повече - откогато се омъжи за Ивайло Цветков - Нойзи, тя наподобява и се държи като тотално оглупяла и подчинена на един мъж, който не прави и на половина това, което тя прави за него.

На всичко от горната страна Нойзи се оказа и алкохолик - но несъмнено - типично е за всеки лентяй, правещ се на огромния интелектуалец. Такива бол. Нойзи едо нещо не може да свърши в дома и брака им като мъж, само че пък му дай да разтяга локуми и да приказва с високопарни изрази, които да го показват в " задълбочената и интелигентна " светлина.

Ако не беше до болежка влюбена в него, Игнатова от дълго време да го е схванала и да му се е изсмяла, само че не. Тя към момента го гледа като правдиво куче, а след изцепката с пияното му шофиране и ареста, решила да се изложи още повече. Близки до фамилията им разкриха, че на Марчето й щукнала " брилянтната " концепция да накара мъжа си да не помни пиенето със... с*кс.

Започнала да се облича и да се държи по-предизвикателно и да му се " поставя " най-малко по пет пъти на ден. " Тя даже в мрежите към този момент се пуска " гореща ", последно се изтипоса по жартиери в снега. Откачила е по този глупак, само че надали ще успее да го промени, единствено ще си пилее силата напразно, до момента в който прогледне ", разясняват осведомени.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Нойзи Мария Игнатова Ивайло Цветков Нойзи влюбена брак
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР