Мария Игнатова не остана дълго време сама след раздялата си

...
Мария Игнатова не остана дълго време сама след раздялата си
Коментари Харесай

Мария Игнатова в любовен триъгълник с Рачков и полицая Крис! Дразни бившия си с негов колега

Мария Игнатова не остана дълго време сама след раздялата си с Димитър Рачков и към този момент цъфти в обятията на младия и обаятелен някогашен футболист на „ Барселона ” Кристиян Милатинов, разбра HotArena.

Той направи своя дебют в малкия екран като един от основните герои в пародийния крими сериал „ Полицаите от края на града ” по Нова. Според пикантната клевета тв водещата забила 31-годишния мачо на снимачната площадка на кино лентата, в който и тя се разписва с второстепенна роля, писа „ Таблоид “.

Блондинката златотърсачка обаче си направила добре сметката и до момента в който към този момент мачкала чаршафите с Кристиян, търсела способи да възобнови връзката си и с бившето си гадже Димитър Рачков . А другояче по подигравка на ориста и тримата си партнират в комедийния сериал.

След неуспеха с Енчо Керязов към Коледа Мария поискала амнистия от Рачков, само че той изрично я отрязал. Появиха се и клюки, че Митко се гушкал по същото време с репортерката от „ Господари на ефира “ Ева Веселинова . Тогава Мария Игнатова се амбицирала да натрие носа на 45-годишния бургазлия и се метна на доста по-младия и хубав Кристиян Милатинов, който досега има впечатляваща кариера на футболист и модел, а евентуално го чакат и доста основни функции в киното. 

Мария напряко заби Рачков в земята като се хвана с Крис ”, шушукат сътрудниците им от сериала. Новият съкровен другар на тв водещата е с цели 14 години по-млад от Митко Рачков. Освен това къдрокосият висок ерген със зелени очи и секси спортна фигура сигурно събира доста повече женски погледи в сравнение с дребничкия и към този момент добре прочут на всички Рачков.

С държанието си на премиерата на сериала амбициозната русокоска сама даде мотив в шоу средите да разясняват, че Мария сама се е набутала в епицентъра на лют секс триъгълник. На представянето на кино лентата пред медиите тя дойде дружно с новия си любим и съвсем от самото начало сияеща от благополучие не се отдели от него. В същото време обаче след края на срещата с публицистите Игнатова бе изловена от папараци да си хортува другарски с Димитър Рачков и даже да изпушат дружно няколко цигари . След това обаче русокоската си потегли дружно с Крис .
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР