Мария Игнатова най-после намери начин да се изхранва. Блондинката е

...
Мария Игнатова най-после намери начин да се изхранва. Блондинката е
Коментари Харесай

Мария Игнатова опитва да догони Рачков

Мария Игнатова най-сетне откри метод да се изхранва. Блондинката е навън от предаванията на Маги Халваджиян след края на връзката си с Димитър Рачков. В последно време Мария се опитва като рекламно лице, водеща на фирмени празненства и още няколко сфери, само че без съществени триумфи. От идващия месец Игнатова към този момент ще има лично стендъп комеди шоу, чиято премиера ще е след месец в столичен клуб.

Явно някогашната на Митко Рачков е повлияна от триумфа на негово шоу, с което артистът обикаля цялата страна от повече от година и е решила да го имитира. Припомняме, че поради триумфа си той даже реши да изпълни зала " Арена Армеец " напролет.

" Здравейте, скъпи другари! Заповядайте дружно с мен, Мария Игнатова, Алекс Раева и специфичните ни посетители, които ще разкрием напълно скоро, на въртележката в Carrusel. Ще завъртим хумористично, иронично и саркастично цялата разкошотия на заобикалящата ни реалност. Обещаваме ви шеметни моменти смях и музика, без филтри, цензура и политическа уместност. Без грам ИнстаСрам! Enjoy the ride! Чакаме ви с обич на 14-ти и 15-ти февруари ", написа русокоската в обществената мрежа.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР