Мария Игнатова, която преди месец приключи кариерата си на водеща

...
Мария Игнатова, която преди месец приключи кариерата си на водеща
Коментари Харесай

Игнатова топли старото място на Рачков

Мария Игнатова, която преди месец завърши кариерата си на водеща на "Папараци Ново 20 ", отново се уреди с работа пред камера, само че към този момент ще се изявява единствено във виртуалното пространство, а не по малкия екран.

Бившата възлюбена на Митко Рачков и сегашна на Ивайло Нойзи Цветков още веднъж е била поканена в екипа на експродуцента си Магърдич Халваджиян. Това се очакваше, защото самият той преди време категорично посочи, че русокоската отива чартърен при Иван и Андрей, които продуцираха телевизионния всемирски таблоид, написа Марица.

Занапред Игнатова ще се изявява на остарялото си занятие като водеща на "Господари на уеба ". Мария към този момент снима първия си епизод след завръщането си в империята на Халваджиян. В него й партнира Румен Угрински.

Из екипа на арменския продуцентски клан се мълви, че не е изключено наесен Магърдич да опитва Мария като водеща на "Маскираният артист ". Миналата година Герасим Георгиев-Геро размени отдръпналия се поради личното му тв шоу Рачков и се оправи повече от приемливо.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР