Мария Игнатова, което от близо година е интимна с журналиста

...
Мария Игнатова, което от близо година е интимна с журналиста
Коментари Харесай

Най-после! Игнатова се показа с гаджето

Мария Игнатова, което от близо година е интимна с журналиста Ивайло Нойзи Цветков, най-сетне се появи публично с него. Двамата влюбени избраха деня на християнското семейство, който е през днешния ден, с цел да потвърдят публично връзката си и очевидно имат съществени проекти за бъдещето. Досега нито някогашната на Рачков, нито Цветков са коментирали обществено връзките си, въпреки че любовта им не е загадка към този момент за никого.

Както Hotnews.bg първи писа, двамата се появиха дружно на рождения ден на дамата на Маги Халваджиян през лятото. По-късно Мария призна, че мъж на име Ивайло е любовта на живота й, само че едвам в този момент двамата застават един до различен пред цяла България. Снимката е озаглавена, очевидно по концепция на приключилия Класическа гимназия Нойзи, уроборос.

Става дума за е един от най-древните и необятно публикуван из разнообразни култури знак – змия, захапала опашката си. Уроборосът е знак на безкрайността, на безконечния кръговрат и единството на противоположностите.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР