Мария Игнатова и Димитър Рачков се събраха отново на екран,

...
Мария Игнатова и Димитър Рачков се събраха отново на екран,
Коментари Харесай

Екран ги събира, екран ги дели: Рачков и Игнатова пак заедно, Зуека върти трета жена, Блатчеки и Диляна се залюбили в асансьора….

Мария Игнатова и Димитър Рачков се събраха още веднъж на екран, откакто се разделиха в живота. Като тях са десетки други двойки в родния шоубизнес, които са се залюбили на екрана, само че по този начин се развиват любовните им връзки, че точно екрана ги разделя, написа Телеграф.

Шоуто „ Господари на ефира “ набира известност с водещите Димитър Рачков и Васил Василев-Зуека. Продуцентите вземат решение в последния сезон да намерят сътрудник на Рачков - жена. Мария Игнатова отива на кастинг, харесват я и стартира да води в ефир с Рачков. Двамата водещи стартират да излизат. По-късно признават връзката си в общественото пространство, а звездата Ивана ги кани да се снимат в клипа на една от най-хубавите любовни балади „ Миг като безкрайност “. Години наред двамата са неразделни, по-късно стартира да се събират и разделят до момента в който в един миг комикът признава, че раздялата им е остаряла вест.

Друга обичана двойка на няколко генерации от българите е музикалното семейство Стефка Берова и Йордан Марчинков. Повече от 30 години феновете на шлагерите им „ Семеен спомен от Поморие “, „ Моряци “, „ Обичам те “ и доста други се  надяват двамата да се съберат на сцената, само че това по този начин не се е случва. Причината е от Йордан Марчинков, който изрично отхвърля среща с някогашната си жена. Като дует със Стефка изкарват 22 години. Преди да се залюби с Берова той има брак с друга музикантка, от която има наследник Кирил. След развода със Стефка Берова Марчинков се дами за Ася, с която е и до през днешния ден, само че нямат деца.

В асансьора на „ Стъклен дом “ избухва любовта сред Асен Блатечки и Диляна Попова . Разгорещената двойка се награбва,  дрехите падат огледалата се запотяват и двамата нямат самообладание да стигна до хотелската стая. Сцената  е толкоз същинска, че  кара двамата да погледнат на себе си като на повече от сътрудници и да се влюбят. Когато ги виждат на екрана феновете също усещат че сред тях се случва нещо. Първоначално отхвърлят, защото Блатечки е женен за  колежката си Катерина Горанова и имат дъщеричка. Това продължава до мига на истината когато се схваща, че Диляна Попова чака дете от Асен. После се ражда синът им Борил.

На галерия се срещнали водещите на разнообразни излъчвания Мария Силвестър и артистът Силвестър Силвестъров. Двамата имат наследник Давид, за кого си поделят грижите след развода.Като във филм е любовният живот на Васил Василев-Зуека. Още като студент във ВИТИЗ той се дами за журналистката Румяна Узунова. Дамата подписват църковен брак, само че любовта им угасва със същата скорост, с която избухнала. След това той се дами за Нина Димитрова, с която двамата вършат спектакъл „ Кредо “. През 1999-та година Зуека  снима кино лентата „ Пансион за кучета “, където се среща с Анна Вичева, която е асистент-режисьор на продукцията. Двамата обаче афишират връзката си чак през 2012, година когато работят дружно в „ Господари на ефира “.

Друго лице на „ Господари на ефира “ Ненчо Балабанов също люби екранна половинка цели две години. Певицата и лице на Българска национална телевизия Йоанна Драгнева. Двамата  се срещнали до момента в който записвали първият й шлагер  „ Дай ми време “. Година по-късно те пуснаха второ парче, което се трансформира в летен шлагер. Малко по-късно това двамата се разделиха.

На фотосите на свои видеоклип Рени се среща с бъдещия си брачен партньор Борис Пилософ през 2002 година. Младият мъж играе нейна екранна обич. Между натисканията пред камерите прехвърчат първите любовни искри. Плод на любовта им с двама синове. След това подписват брак в Израел, където живеят  известно време. След раздялата им тя се завръща у нас и възобновява певческата  си кариера.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР