Мария Игнатова и Димитър Рачков са разделени от една година,

...
Мария Игнатова и Димитър Рачков са разделени от една година,
Коментари Харесай

Рачков: Когато се събрах с Мария, никой не знаеше коя е

Мария Игнатова и Димитър Рачков са разграничени от една година, само че драмите в връзките им не престават.  След като скъса с комика, кариерата на 38-годишната русокоска съществено зацикли. Обзет от гняв против нея, бургазлията се заканва, че ще я прати на дъното. „ Когато се събрах с нея, никой не знаеше коя е тя “, ядосва се комикът.

Мария остана без взаимните си задължения с Рачков по частни празненства, сватби и рождени дни. Вече е невероятно двамата в комплект да бъдат наети за фотоси в тв реклама, въпреки че от тях печелеха тлъсти суми, написа в. „ Уикенд “.  Доскоро Митко и Мария бяха като златна мина. Двамата бяха измежду най-желаните водещи на празненства, проведени по разнообразни мотиви. Преди връзката им да завърши, Рачков и Мария проработили сумата от 2 милиона лв., сочат справките в Търговския указател. Точно толкоз са отчели компаниите на двамата някогашни сътрудници.

Само през последната година компанията, благосъстоятелност на русокоската, е осъществила доходи в размер на половин милион лв.. Лицата им грееха от билбордовете в страната и ни подканваха да хапнем в избран ресторант или да пием избрана марка кафе. Двамата бяха рекламни лица и на известна марка матраци.  След раздялата им обаче надали ще ги поканят още веднъж да популяризират дружно каквото и да било. Продуцентите им Джуди и Магърдич Халваджиян, създали всичко допустимо катаклизмите в връзките на две от най-популярните им лица да не въздействат върху работата им. Графикът на „ Господари на ефира " се правел по този начин, че двамата в никакъв случай да не са дружно на екран като водещи.

След като дълго баламосваха медиите, че не са разграничени, през лятото комикът разпрати отворено писмо, в което призна, че връзката им се изхабила и по тази причина завършила. Че раздялата им не е била напълно другарска, издава фактът, че двамата заобикалят да се засичат на едни и същи купони, даже и на служебните празненства.  Митко и Мария авансово се осведомявали за наличието на другия. Ако Рачков отидел, Игнатова предпочитала да не се появява на същите празненства и противоположното. Последната драма сред тях се развихрила по време на фотосите на най-новия роден сериал.

Комедията „ Полицаите от края на града " започва през март по Нова телевизия и от началото на годината бе рекламирана с няколко от лицата на „ Господарите ". Сред тях бе и Мария. Снимките на занимателния сериал към този момент са завършили, само че част от тях били снимани с Игнатова. Не е ясно дали фрагментите с русокоската въобще ще бъдат излъчени, или тя е била сменена с друга актриса.

Случайно или не, на афиша, рекламиращ полицейската комедия, липсва името на палавата русокоска. Затова пък името на Алекс Раева, с която водят музикалното риалити „ X фактор ", участва, въпреки че някогашната беквокалистка на Слави Трифонов е надалеч от амплоато на комедийна актриса. „ Полицаите от края на града " се популяризира със специфичното присъединяване на емблематичния тандем Васил Василев - Зуека и Рачков. От името на досегашната му половинка Мария няма и помен.

Твърди се, че бургазлията категорично настоял тя да бъде отстранена от плана. Именно около връзката си с Митко Мария доби известност и съумя да пробие в родния шоубизнес. Дълги години преди този момент тя се опитвала да блесне с разнообразни инициативи, само че уви, несполучливо.

Малцина помнят, че преди десетилетие, още когато не бе добила такава известност, някогашната възлюбена на Рачков бе дебютирала като певица. Трите части, които Мария изпяла с артистичния псевдоним Мари, обаче останали незабелязани. След като първата й ария „ Не ме търси " никого не впечатлила, амбициозната русокоска записала втората „ Невъзможно " дружно с известния тогава артист Стратия, само че със спонсорството на друга музикална компания. Най-неуспешен се оказал третият й опит с песента „ Искаш ", която тотално я отказала от музикалното занятие. След като се отдръпнала от музикалната сцена, Игнатова направила лична продуцентска къща и няколко излъчвания, които по този начин и не видели бял свят. После станала водеща на предаването „ Втори тото късмет ", където съобщавала числата от тиражите на Тото 2 и за малко събеседвала с известни спортисти.

Докато се изявявала по Българска национална телевизия, Мария съумяла инцидентно да се уреди и с две епизодични функции в киното - във филмите „ Риба чук " и „ Икона ". Съвсем инцидентно Мария попаднала на работа и в „ Спортал ТУ ". От дете Мария била запалена спортистка и решила, че работата в спортна медия е тъкмо за нея. Съвсем банално хубавицата се залюбила със притежателя на уеб страницата Стилиян Шишков. Бизнесменът живее от години в Съединени американски щати, само че се връща в България поради новата си изгора. Прави я водеща в интернет малкия екран си. Влюбеният Стилиян даже прави проекти за брак с Мария, само че тъкмо тогава тя получава предложение да се включи пробно като водеща на „ Господари на ефира ".

Животът й още веднъж се завърта на 180 градуса. В началото всичко е една смешка. Флиртът сред нея и екранната й половинка Димитър Рачков е единствено по сюжет. Постепенно обаче закачките се придвижват в действителния живот. Самата водеща е разказвала по какъв начин една заран се събудила и осъзнала, че желае да прекара живота си с Митко. Не след дълго двамата заживели дружно. И до през днешния ден сътрудниците им си спомнят по какъв начин един ден Рачков получил чудноват подарък от някогашния другар на Игнатова.

Щом схванал за връзката им, предприемачът събрал облеклата на досегашната си обичана в един куфар и ги изпратил по пощальон в офиса на ул. „ Шипка ". Към пратката добавил статуетка на гипсово джудже, намек за ниския растеж на Митко, бутилка шампанско и писмо. В прилежно сгънатата записка пишело: „ Честито! Сега ти ще би трябвало да плащаш по 20 000 лева месечно за издръжката й ".

Днес Рачков горчиво съжалява за връзката си с русокоската и не може да преглътне общественото оскърбление, което тя му нанесе. Обзет от гняв и яд, той се е зарекъл по всякакъв начин да саботира кариерата й, защото осъзнава, че само сполучливата професионална реализация подсигурява високата й котировка като жена.

източник: блиц
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР