Мария Игнатова и Димитър Рачков дадоха още едно доказателство за

...
Мария Игнатова и Димитър Рачков дадоха още едно доказателство за
Коментари Харесай

Синът на Петко Димитров се представя като дете на Рачков

Мария Игнатова и Димитър Рачков дадоха още едно доказателство за сериозността на връзката си, този път посредством сина на водещата Виктор.

10-годишното момче изненада майка си с торта в студиото на „ Господари на ефира” точно на рождения й ден. На смешка Рачков го попита по какъв начин се споделя и той гордо отвърна: Виктор Димитров Рачков, което не е неговото същинско име.

Хлапето е плод на любовна сред Мария и някогашния й мъж Петко Димитров, който сега се изявява в Биг Брадър, тъй че същинското му име е Виктор Петков Димитров. Слагайки семейството на Рачков като последна, Виктор по концепция на сценаристите на Господарите и с утвърждението на двамата водещи даде явен знак, че Рачков и Игнатова са по-влюбени от всеки път. Не е ясно обаче по какъв начин ще реагира бащата на детето, който в множеството време се грижи за Виктор дружно с втората си жена Яна. Той надали ще е удовлетворен, че младежът се е показал пред цяла България освен с неговите две имена, а с семейството на Рачков. Още повече, че синът му толкоз наподобява на него, че все едно му е отрязал главата.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР