Мария Игнатова е спрягана за една от водещите на новия

...
Мария Игнатова е спрягана за една от водещите на новия
Коментари Харесай

Мария Игнатова ще е водеща на Маскираният певец

Мария Игнатова е спрягана за една от водещите на новия сезон на „ Маскираният артист “, гласи най-прясната клевета в телевизионните среди.

След като остана без работа, когато „ Папараци - ново 20 “, дефинитивно отпадна от ефира на бТВ, Маги Халваджиян я успокоил, че ще я върне измежду звездите, които той слага на екран и ще се откри място за нея в предаванията му. Неслучайно напоследък Мария и гаджето ѝ Ивайло Нойзи все по-често могат да бъдат видяни в заведението на Кремена Халваджиян в компанията на продуцента и фамилията му.

Маги към този момент почнал да извършва обещанието си към Игнатова и единствено преди дни излезе нов онлайн епизод на Господари на уеба, на който водеща бе Мария Игнатова дружно с Румен Угрински.

Маги бил подготвен да притегли русокоската за лице на „ Маскираният артист “, защото е изправен пред тежка алтернатива кой да бъде водещ. Както „ Галерия “ писа, Зуека съществено обмисля вид да се изнесе от България и да се откри в Испания.

Ако тандемът Игнатова-Угрински се резервира, това би означавало, че от „ Маскираният артист “ ще отпадне Геро, който предходната година по този начин или другояче по заменяне води шоуто на мястото на Рачков. Заради комплицираните рокади Маги Халваджиян към момента не е взел дефинитивно решение кой ще води предаването, само че към този момент е провел предварителни диалози с Мария.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР