Мария и благоверния й съпруг Миро пак са заедно на

...
Мария и благоверния й съпруг Миро пак са заедно на
Коментари Харесай

Мария лъсна по бански в Монте Карло

Мария и благоверния й брачен партньор Миро отново са дружно на първокласна отмора, само че този път в Монте Карло.  Чалгаджийката  побърза да се пусне по бански от хотелската стая. Явно певицата  от ден дневно от ден на ден слабее, тъй като на фотосите се вижда едно като че ли недоразвито дете, на което по фигурата му няма нищо женско. Освен изобилния силикон в бюста, който не зависи от килограмите.

Този път Марчето не си е удължавала крайниците с фотошоп и те подхождат на ниския й растеж. Но толкоз са слаби и с изпъкнали кокали на коленете, че чак да те хване боязън от прекомерната уязвимост на певицата.

Още повече, че тя е миньонче и напълно се е стопила в последно време. Сякаш в един миг ще изчезне, съжаляват я най-върлите й почитатели. Които я поучават: „ Човек, вземи хапни нещо, ще си докараш някоя болест! ”

Ден преди фотосите по бански Мария се пусна по какъв начин с Миро пътуват за плажа в Монте Карло. Тя е отметнала обратно гривата си и се вижда, че косата й напряко липсва на  някои места, а това е знак, че доста скоро може да я загуби. Това е последица от бързото отслабването и от дребното килограми.

Инфо:Инстаграм

Тагове: new Мария Мара Отварачката Мария анорексия Мария и Миро в Монте Карло
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР