Мария и Бен живеят на два различни континента, но имат

...
Мария и Бен живеят на два различни континента, но имат
Коментари Харесай

ВЛЮБЕНИ и ЗДРАВИ: Двойката, която ОТСЛАБНА с общо 120 кг

Мария и Бен живеят на два разнообразни континента, само че имат един и същи проблем – с килограмите. Двамата дружно построяват здравословни привички и отслабват, преборвайки се със здравословните проблеми.

Преди няколко години Мария Ландерс от Швеция тежи 120 кг, поради което се сблъсква с душевен и физически проблеми. Тя постоянно страда от болки в гърба и пострадвания. След като се възвръща от счупено коляно, тя е посъветвана да отслабне и това се оказва повратна точка в живота ѝ.

" Трябваше да се трансформира, с цел да бъда здрава до края на живота си. И съумях. Бях толкоз изтощена от болежка и травми ", споделя Мария.
Тя изцяло изключва от менюто си цялостните със захар питиета и сладкиши и стартира да се храни здравословно. С помощта на фитнес треньор тя стартира да тренира 6 пъти седмично и смъква 45 кг. За да се въодушеви, Мария стартира да чете истории за триумф на други хора, които са отслабнали, и по този начин открива Бен, който в този момент е неин брачен партньор.

Бен живеел в Съединени американски щати и отслабва със 75 кг. Той прави видеа, с цел да въодушеви хората да последват образеца му. Това реализира с от време на време недояждане в продължение на 9 месеца.

„ Попаднах на канал в YouTube, където едно момче правеше същото, което правех аз. Той беше измършавял доста, беше трансформирал живота си, изглеждаше доста добре и взех решение да му изпратя известие. Когато го видях да приказва в видеото, като че ли гледах себе си “, спомня си Мария. „ Бен е бил с наднормено тегло през целия си живот и е понасял толкоз насмешки, че историите му ме разплакваха. „ В началото той тежи 136 кг, отслабва доста, а по-късно качва необикновено доста мускулна маса “, прибавя тя.
Двамата се женят през 2016 година и имат наследник.

„ Спрете да съществувате и започнете да живеете “ – е съветът на Мария.
Невероятната промяна на Бен и Мария вижте в галерията.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР