Мария Грубешлиева не може да спи напоследък, но не заради

...
Мария Грубешлиева не може да спи напоследък, но не заради
Коментари Харесай

Муки на Стоянка изгуби съня си от вълнение

Мария Грубешлиева не може да спи в последно време, само че не поради огромните летни жеги, а от неспокойствие, научи HotArena.

Дъщерята на Стоянка Мутафова е превъзбудена от идното разкриване на паметна плоча за майка й, пастрока й Нейчо Попов и съседа им Георги Калоянчев. Табелата ще бъде сложена върху жилищния блок на ул. „ Люботрън ” 96 в София, в който живяха приживе тримата гении.   

„ На 13 юли ще е церемонията. Денят не е определен инцидентно – тогава в случай че бе жив, чичо Нейчо щеше да навърши 96 години. Толкова ми е прочувствено за това, което се задава, че в последно време не мога да мигна нощем. Само мисля ли, мисля ”, показа пред „ Уикенд ” Муки. И добави, че това лято има и още едно хубаво събитие, обвързвано със славната й родителка – излизането на ново допълнено издание на биографичния й том „ Добър вечер, столетие мое ”.  

„ Включени са още 32 страници в книгата, на която аз съм създател. Спомени за мама описват Лили Иванова, Татяна Лолова, Йорданка Христова и други огромни имена от българската сцена ”, посочи Грубешлиева.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР