Мария Грубешлиева-Муки - дъщерята на голямата актриса Стоянка Мутафова, си

...
Мария Грубешлиева-Муки - дъщерята на голямата актриса Стоянка Мутафова, си
Коментари Харесай

Дъщерята на Стоянка Мутафова се гушка с нов приятел

Мария Грубешлиева-Муки - дъщерята на огромната актриса Стоянка Мутафова, си взе нов домакински любим – кученце от породата померан, оповестява „ Монитор “. Муки, която сега приключва своята втора книга за великата си майка, към този момент си има другарче в заниманията – дребната Лора.

Грубешлиева от дълго време си била поръчала такова животинче от другари с разплодник и предходната седмица най-накрая пристигнал моментът да се снабди с стремежи другар. Първоначално тя си избрала дребен мъжки образец, който нарекли първо Ричи, а след това Арчи. Младият бухнал господин обаче се оказал неуправляем в жилището на новите си стопанки. „ Изобщо не слушаше, лаеше доста мощно и за два дни събори половината къща “, показа щерката на Мутафова. Двете дами се видели в знамение и Муки се принудила да върне мъжкарчето и след доста целувки на разлъка, тъй като се била привързала, го сменила с женско мини померанче.

 Така наподобява кученцето померан.

Много е сладка и послушна, гласът й не се чува “, похвали се тя. Кученцето, на което тествали имената Карла и Чарла, понастоящем се споделя Лора и русокоската на всички места с горделивост го води със себе си, само че го държи на ръка, защото още не е имунизирано.

Лора е на два месеца и даже като порасне, няма да бъде по-едра от бялата персийка на двете актриси. Засега Муки е отделила новодошлия член на фамилията от котките в дома – ревностната персийка и отзивчивият махленски великолепен писан, открит от нея преди 12 години в Драгалевци. Предстои да ги „ запознае “ и да бди зорко по какъв начин мяукащите ще одобряват невръстното Лорче.

„ Стоянка обича повече котки. Когато взех Ричи, не й стана прелестно, само че си замълча. Сега обаче се радва на женското и като мине около него, не може да се сдържи: „ Леле, Боже, какво е мънинко и сладинко! “, а то към този момент стартира да я закача “, описа Муки. Тя се надява всички в артистичния дом да свикнат едни с други и да си живеят занимателно, само че в мир и успокоение.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР