Мария Габриел все пак представи състав на кабинет на президента

...
Мария Габриел все пак представи състав на кабинет на президента
Коментари Харесай

Вечерни новини: ГЕРБ, ПП и ДБ хвърлиха държавата в политически хаос; Нов завод в Омуртаг

Мария Габриел въпреки всичко показа състав на кабинет на президента (списък с имената)
Мария Габриел въпреки всичко показа състав на кабинет на президента. Проектоправителството е формирано от представители на трите партии в обединението и съответствува съвсем напълно с изтеклите през вчерашния ден имена. За този кабинет Николай Денков сподели, че не е допустим за ПП-ДБ.
„ Най-новото и благо лице на мафията в България “: Политическа партия и Демократична България се отхвърлиха от Габриел
Предложеният състав на проектокабинета през днешния ден в досието не е координиран с преговорния екип на ПП-ДБ. Това е проектосъставът на ГЕРБ, без да е координиран с нас. Това сподели министър председателят в оставка акад. Николай Денков, който дружно с водачите на ПП–ДБ и някои препоръчаните министри, които не са питани, на брифинг за публицисти. Той пристигна, откакто по-рано през днешния ден Мария Габриел върна на президента изпълнен мандат, а той даже го подписа и го прати на Народното събрание за гласоподаване.
Българска компания строи цех за слънчеви панели край Омуртаг
Нов цех за производството на слънчеви панели ще бъде открит край Омуртаг. Инвеститор е българската компания „ Солар Панел “ ЕООД, която ще вложи 7.35 млн. лева в плана. Предвижда се с инвестицията да бъдат разкрити 45 нови работни места, стана ясно по време на церемонията по връчването на документ клас „ А “ от министъра на нововъведенията и растежа оставка Милена Стойчева.
Урок от планината: Смолян е просветителният феномен на България
Област Смолян е с впечатляващо положителни индикатори за страната и съумява да ни даде един в действителност значим урок от планината. В родопската област делът на слабите оценки на ДЗИ е 7.2% (при 17.9%за страната) и е най-ниският в страната, сочат данни от плана на Института за пазарна стопанска система (ИПИ) – „ Регионални профили: индикатори за развиване ”.
Две нови логистични бази за над 10 млн. лева се построяват край София
Два нови логистични центъра край София ще бъдат построени. Проектите са на българските компании „ Бианчи “ ЕООД и „ Имелиус “.
Развитието на зарядната инфраструктура за електрически автомобили е тясно обвързвано с построяването на нови енергийни мощности
АББ „ Електрическа подвижност “ е световен водач на пазара на зарядни станции за електрически транспортни средства и от опита и наблюденията ни можем да кажем, че внедряването на зарядна инфраструктура се развива с положителни темпове и е директно обвързвано с повишението на търсенето на електрически транспортни средства на пазара за нови коли
Не може единствено солари: България би трябвало да гледа и към другите ВЕИ
България би трябвало да се насочи към развиването на всички типове възобновима сила, а освен върху соларите, както е сега. Това е позицията на участниците в панела за ролята на ВЕИ, част от конференцията „ Енергийната сигурност – основа за развиване на европейската промишленост “, проведена от евродепутата Цветелина Пенкова в Брюксел.
МВФ предизвести за опасности при жилищното кредитиране в България
Банковият бранш в България е резистентен, добре капитализиран, доходоносен и ликвиден. Но е нужна зоркост във връзка с зараждащите се опасности в имотния бранш. Това е едно от заключенията на ръководителя на задачата на Международния валутен фонд (МВФ) в България, ръководена от Жан-Франсоа Дофен.
Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР