Мария Габриел направи нещо различно и това ме зарадва, учуди

...
Мария Габриел направи нещо различно и това ме зарадва, учуди
Коментари Харесай

Кирил Петков: След малко отиваме да мислим, не сме затворили вратата на ГЕРБ

„ Мария Габриел направи нещо друго и това ме зарадва, учуди ме дори. Тя стартира да дава отговор на въпросите ни. Даже с страст, а не проформа “, това съобщи съпредседателят на „ Продължаваме промяната “ Крили Петков пред БТВ, като дефинира държанието като " европейско ". 
Прочетете още
По думите му когато отишли на срещата с ГЕРБ от партията желали да завършват, само че Габриел почнала да дава отговор на въпросите им.

 „ Помислих си какъв брой би било извънредно идващите 4 годни да имаме управление ГЕРБ-БСП-ДПС, а от другата страна имахме един човек, който искаше да дава отговор на въпросите и по тази причина не залостих вратата, излизайки от тази среща. Казах, че желая да поговоря с всичките ни органи, само че преди да кажем твърдо „ Не “, желая да мислим дали има различен вид, с изключение на да дадем страната на тройна коалиция. Някои от отговорите на Мария Габриел ни харесаха.

Петков акцентира, че ще свика управлението на обединението незабавно след телевизонното му участуе.

По думите му в лицето на Габриел видели човек, който желае да води диалог, а не да направи шоу.

„ Първо ще събера изпълнителния съвет на „ Продължаваме промяната “, след това националния съвет, а след това съдружен съвет. Аз ще кажа, че знаем решените, само че помислете дали няма друга различна мисъл “, уточни той.

По думите му на срещата с Габриел получил отговорът, който дава втори късмет на джентълменското съглашение.

Той разяснява и предлагането им за началник на правната комисия в Народното събрание да бъде30-годишният Стою Стоев. Петков го дефинира, като трудолюбив, почтен, предан. Един от дребното депутати, които работели по 15 часа дневно сред Коледа и нова година.

„ Изплашен съм, че самостоятелната прокуратура на е подвластна. Това, което се случи с Гешев е картина на завладяна страна, само че това ни стимулира още повече “, сподели Петков.

Вчера водачът на ГЕРБ предложи на ПП-ДБ да преспят и да решат през днешния ден дали ще ги поддържат. Ако не им кажат, още през днешния ден стартират диалози с Движение за права и свободи, Българска социалистическа партия и Има Такъв Народ.

Петков изясни, че би трябвало да се събере на първо време Изпълнителният съвет на Политическа партия и точно това съвещание стартира по-късно, след това Националния съвет на Политическа партия, след това Коалиционният съвет на ПП-ДБ.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР