Мария Габриел ме учуди и зарадва с европейско поведение, заяви

...
Мария Габриел ме учуди и зарадва с европейско поведение, заяви
Коментари Харесай

Кирил Петков: Не сме затворили вратата на ГЕРБ, Мария Габриел е европейски политик

Мария Габриел ме учуди и зарадва с европейско държание, съобщи съпредседателят на „ Продължаваме промяната “ Кирил Петков по Би Ти Ви.

И при този човек с европейско държание по време на срещата си мислех какъв брой ли би било извънредно да имаме през идващите години държавно управление ГЕРБ-ДПС-БСП. Затова не затворихме дефинитивно вратата. След малко отиваме да решаваме какво да вършим, събираме се управителните органи на партиите Политическа партия и Демократична България, изясни Петков.

Той е податлив да дадат втори късмет на ГЕРБ поради номинацията на Мария Габриел за министър председател. Вчера тя сподели, че е подготвена да дава отговор на въпроси, да дебатира, счита Кирил Петков.

Честно да си кажа, не считам, че има късмет да покрепим държавно управление на ГЕРБ, само че не споделям „ не “, отивам да обсъждаме в Изпълнителния съвет на „ Продължаваме промяната “, 65 глави мислят по-добре от една, съобщи Петков.

Вчера водачът на ГЕРБ предложи на ПП-ДБ да преспят и да решат през днешния ден дали ще ги поддържат. Ако не им кажат, още през днешния ден стартират диалози с Движение за права и свободи, Българска социалистическа партия и Има Такъв Народ.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР