Мария Габриел и Томислав Дончев от ГЕРБ-СДС дават изявление в

...
Мария Габриел и Томислав Дончев от ГЕРБ-СДС дават изявление в
Коментари Харесай

Мария Габриел и Томислав Дончев към ПП-ДБ: Разочарованието е огромно! Направете компромис

Мария Габриел и Томислав Дончев от ГЕРБ-СДС дават изказване в Народното събрание. Габриел сложи условия пред ПП-ДБ, с цел да продължат диалозите за сформиране на държавно управление.

„ Разговорите не са в ледена ера. Няма обаче и слънчеви лъчи, които да разтопят ледовете “, съобщи Габриел. „ Разговори може да има единствено в случай че бъдат преосмислени, форматът, съставът, личностите, моделът, правилата и доверието “, добави тя. „ Призовавам Политическа партия и Демократична България за преосмисляне на всичко това “, съобщи Габриел.

„ Разочарованието в обществото е голямо, недоверието в сътрудниците ни е голямо, страхът вв администрацията е поразителен “, добави тя.

Според Габриел, всеки би трябвало да направи крачка обратно и да бъде препоръчано работещо решение, което да донесе обединяване и сигурност, като топката е в полето на мандатоносителя (ПП-ДБ).

„ Уважаеми сътрудници, сменете метода. Ако желаете, вземете образец от нас. Ние направихме всички вероятни и невъзможни взаимни отстъпки “, за това прикани пък Томислав Дончев.

„ Имаме война сред институциите. Не може с 15% от народните представители да бъде получена цялата власт. Не е демократично. България би трябвало да има работещо държавно управление “, добави той.

 

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР