Мария Габриел и Денков водят преговорите, мисля, че са много

...
Мария Габриел и Денков водят преговорите, мисля, че са много
Коментари Харесай

Борисов: Габриел и Денков са много близо до намиране на решение

„ Мария Габриел и Денков водят договарянията, мисля, че са доста близо до взимане на решение. Но до момента в който всичко не договорят, нищо не е контрактувано. “ Това разяснява в парламентарните коридори водачът на ГЕРБ Бойко Борисов, който се пошегува, че е време за „ утринния брифинг “ минути преди в Народно събрание да бие звънецът за началото на депутатския работен ден.

Още преди изборите споделих, че единственото положително е експертно, необятно държавно управление, в случай че стане – сред първите две партии, сподели още той.

Борисов акцентира, че „ Промяната “ „ желаят сами да си носят отговорност, в това число с политически лица “ във връзка с съставянето на държавното управление. „ Ние и Демократична България отговаряме на техните претенции “, съобщи той многозначително на въпрос дали ГЕРБ ще предложат свои хора в бъдещия кабинет. Като „ 24 часа “ писа, Демократична България отхвърлят да оферират министри и желаят напълно експертен кабинет.

„ Ако има утвърдени специалисти от по-широк набор и те ги одобряват, това е тяхно право. Хубаво е и другите партии да предложат, доста тежко е времето. Трябва да се вземат ужасно значими решения. Не е по силите на една партия, само че те имат високо самочувствие “, добави още Борисов малко откакто акад. Николай Денков призна, че Мария Габриел е предложила специалисти за допълнение на проектокабинета му.

Във връзка със свидетелските показания на манекенката Ивайла Бакалова във връзка „ Барселонагейт “ водачът на ГЕРБ настоя, че не я познава. Той се ядоса, че всеки ден медиите се занимават единствено с него. „ Оставете ме, 2 година не сме на власт. Нямате ли си друга фигура “, ядосан бе Борисов. И попита по какъв начин някой може да знае нещо за него, като не се познават. Поне футбол да бяхме играли дружно, сподели той, преди да влезе в пленарната зала.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР