Мария Габриел и Асен Василев са като скачени съдове –

...
Мария Габриел и Асен Василев са като скачени съдове –
Коментари Харесай

Евелина Славкова: Няма да има кабинет с втория мандат и без Габриел

Мария Габриел и Асен Василев са като скачени съдове – в случай че единият остане, ще остане и другият. Прогнозата е на социологът Евелина Славкова от „ Тренд " пред Нова нюз.

Ако и двамата отпаднат, значи, че отиваме към кабинет с втория мандат, а ГЕРБ това мъчно ще го обяснят на своите гласоподаватели още веднъж. Славкова изключи кабинет с втори мандат и без Габриел. 

„ Доверието е счупено. Ако се отиде на избори – хората няма да са удовлетворени. Независимо по какъв начин едва се прави оценка кабинета на Денков. Подредбата също така е същата. Ако няма някоя нова политическа мощ, която да я разбърка. С какъв мотив ще седнат на масата на договаряния тогава. Много е тъничък момента, с цел да не си затворят трагично вратата един към различен “, сподели още тя.

Според социологът идната седмица ще има гласоподаване на кабинет отпред с Мария Габриел със същите министри, само че в случай че се схванат. 

„ Това е тежка политическа игра. Няма правни последици, че си изчел едни имена и си споделил, че този мандат е изпълнен, само че остава един горчив привкус в обществото “, изясни Славкова.

Бъдещето на новото държавно управление сигурно не зависи от едно „ Извинявай “, съобщи още специалистът.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР