Мария Габриел е предложена за премиер, но всъщност трябва да

...
Мария Габриел е предложена за премиер, но всъщност трябва да
Коментари Харесай

Евродепутатът Елена Йончева: В момента Мария Габриел е Бойко Борисов

Мария Габриел е препоръчана за министър председател, само че в действителност би трябвало да я преглеждаме като Бойко Борисов. Тя сега е Борисов - това съобщи в студиото на " Денят стартира с Георги Любенов " евродепутатът Елена Йончева.

" Тя като министър председател може да се еманципира само че ние това занапред ще забележим. В момента тя е Бойко Борисов, тя е кандидатурата на ГЕРБ. Българска социалистическа партия в лицето на Нинова дълги години обясняваше, че се бори с ГЕРБ. Бори се с цялата тази система, която те въплъщаваха дълги години в България ", сподели Йончева.

Според нея, от 3 години това е имитационна политика, тъй като Нинова не се бори с ГЕРБ, а употребява всички свои механизми, с цел да поддържа това ръководство и един ден ще се влезе в коалиция.

И в този момент се случва тъкмо това - тя изяви предпочитание, сподели че ще влезе в тази коалиция, само че Бойко Борисов продължава да протяга ръка към Политическа партия, тъй като в действителност това е техният логически съдружен сътрудник, добави Елена Йончева.

Вижте целия диалог във видеото
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР