Мария Габриел е новото лице на мафията! Това каза на

...
Мария Габриел е новото лице на мафията! Това каза на
Коментари Харесай

Асен Василев: Мария Габриел е най-новото лице на мафията!

Мария Габриел е новото лице на мафията! Това сподели на брифинг пред публицисти Асен Василев, заяви " Фокус ". Асен Василев също сподели, че не е бил давал единодушието си за присъединяване в държавното управление, препоръчано от Габриел  по-рано през днешния ден: " Това е акт или на безочливост, или на безпардонност, или на безсрамие, който нито един човек, който желае да стане министър председател на тази страна, може да си разреши ".
 
Той сподели, че Габриел е " може би най-новото лице на мафията в България ". " На 20 февруари обявихме нашето предложение за преговорна позиция. Това предложение провокира голям скандал – първото беше реакцията от ГЕРБ, а по-късно беше господин Пеевски, който се взриви ", съобщи Иванов.
 
Той дефинира Делян Пеевски като брокер и медиатор и добави, че точно поради предложенията в меморандума на ПП-ДБ водачът на ПГ На Движение за права и свободи е реагирал по този начин. " От 20 февруари до 6 март имаше 15 дни, в които тези договаряния можеха да стартират. Те започнаха на 9 – след подаването на оставката ", добави той.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР