Мария Габриел е истински прогресивна по убеждение и може да

...
Мария Габриел е истински прогресивна по убеждение и може да
Коментари Харесай

Документ на Сорос: Мария Габриел може да тръгне срещу своите заради джендър равенството

" Мария Габриел е същински прогресивна по разбиране и може да бъде уверена да върви против линията на своята група, изключително по обществените въпроси и по въпросите за джендър равенството; упорства да приказва на френски постоянно, когато е допустимо ".

 

Това се споделя в документ на фондация " Отворено общество ", направен през 2014 година и оповестен в уеб страницата DCLeaks преди две години. Тогава в мрежата изтекоха стотици хиляди страници от разнообразни документи на фондацията на Сорос, а обработването на информацията в тях продължава и до през днешния ден. 

 

От тях стана ясно, че фондацията на Сорос работи тогава в Европарламента Мария Габриел (сега еврокомисар).

 

Броят на депутатите от всички страни, с които Сорос работи, е 226, което прави неговата неофициална група най-голямата в Европейския парламент от общо 751 евродепутати.

 

Документът има 127 страници, в които са направени къси профили на всички депутати на " Отворено общество ", направени след особено изследване, както се споделя в самия текст.

 

Прави усещания, че джендър доктрината е от изключителна значимост за Сорос.

На последната полемика в Европейския парламент, отдадена на Истанбулската спогодба, по-голямата част от депутатите, които приканиха страните да я поддържат, попадат в листата на този документ. 

 

Мария Габриел (пореден мандат)

EPP (Група на Европейската национална партия (Християндемократи)

LIBE - Комисия по Граждански свободи, правораздаване и вътрешни работи, Делегация за връзки с страните от Магреб, AFET- Комисия по външни работи, ACP – АКТБ-ЕС, FEMM – Комисия по Права на дамите и джендър тъждество, Средиземноморски Съюз, Арабски полуостров

Предишни занимания

Преподавател и учен; Член на ЕП от 2009; лидер на наблюдателната задача на Европейски Съюз на изборния развой в Демократична Република Конго (2011).

Заинтересована от земеделието (организирани диспути в голям брой бългаrски градове); цивилен свободи; и джендър тъждество. Доказана дарба да активизира вниманието и ресурсите на Европейски Съюз за структурно развиване на Дунавския район.
Истински прогресивна по разбиране и може да бъде уверена да върви против линията на своята група, изключително по обществените въпроси и по въпросите за джендър равенството; упорства да приказва на френски постоянно, когато е допустимо.
Контакти: @ [email protected]

 +32 2 284 52 48

ASP 8 F 255 7

https://twitter.com/GabrielMariya

 

 

Инфо:  " Гласове "

Превод: Екатерина Грънчарова

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР