Мария Фернанда Варгас е пресен пример за това какво влияние

...
Мария Фернанда Варгас е пресен пример за това какво влияние
Коментари Харесай

Звезда от OnlyFans стана кметица

Мария Фернанда Варгас е свеж образец за това какво въздействие могат да имат инфлуенсърите в обществото в която и да е страна по света в днешно време.

Благодарение на необятната си известност в обществените мрежи, и най-много в платформата за възрастни OnlyFans, Мария Варгас от придвижването " Гражданска гражданска война " беше определена за кмет на кантона Симон Боливар в провинция Гуайас в Еквадор.

Заради известността си 32-годишната Варгас събра близо 42% от имащите право на глас в региона, сочат данните от Националния изборен съвет. Основният ѝ конкурент – Мария Хосе Сиснерос от обединението Creo-Centro Democratico, остана на второ място с едвам 16,85 % доверие.

Варгас добива популярност в родината си преди 10 години, когато се изявява като модел. През 2013 година претърпява същински смут, когато четири други дами я атакуват с нож и счупена стъклена бутилка и я обезобразяват. За да се възвърне, младата жена се подлага на няколко хирургични интервенции. След този случай стартира акция против насилието и основава лична фондация, отбелязва " Ел Паис ".
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР