Мария - едно от децата на Мартин Божанов-Нотариуса обяви пред

...
Мария - едно от децата на Мартин Божанов-Нотариуса обяви пред
Коментари Харесай

Получих заплахи, че аз съм следващата: Дъщерята на Нотариуса

Мария - едно от децата на Мартин Божанов-Нотариуса разгласи пред Нова тв, че след гибелта му получава закани. " Единият човек, който ме заплаши, работи в комплекса на татко ми. Подала съм тъжба. Той се показа за някогашен чиновник на реда и ми сподели, че аз съм идната. Другата опасност е индиректна от трети лица, които ми обявиха, че съм застрашена от юристите на брачната половинка на татко ми - Гергана Грънчарова ", изясни тя.

" Искам да разкрия една истина за събитията, които се случват след гибелта на татко ми. Искам да покажа какви са нещата и дейностите, които се започнаха против мен, моите братя и сестри. Ние сме 5 деца от 4 разнообразни съпруги. Въпреки това поддържах непрекъснат контакт с татко си през годините. Като всяко обикновено семейство сме се карали, обичали, карали, обичали. Най-травмиращото за мен в цялата обстановка е, че месец преди убийството му се скарахме и си бяхме ядосани. През януари не се бях чувала с него. Преди Нова година се чухме за последно ", показа дъщерята на Божанов.

И добави, че е знаела, че татко й се занимава с комерсиална активност. " От дребна знаех, че има заведения, заведения за хранене, хранителен магазин и пекарна. В момента информацията, която излиза не мога да я разясня, тъй като не познавам татко си в тази светлина. За мен това са клевети на медиите. Не мога да разясня за незаконната активност, тъй като не съм виждала нещо сходно през годините ", разясни Мария.

Тя направи коментар и по отношение на нашумелия скришен клуб на Божанов, за който се твърди, че са влизали подбрани съдии и прокурори. " Посещавала съм го като дребна, учех наоколо и след учебно заведение ходех постоянно до 16-годишна. Израснала съм там. Не мога да кажа дали съм виждала сходни лица вътре, тъй като бях дребна. Всъщност, не съм виждала доста хора вътре, бяхме си просто ние. Не съм виждала в никакъв случай предаване на пари. Баща ми беше естет, харесваше красивото и обичаше да прави места, в които просто да си стои. Не считам, че името има нещо общо с това, което сега се изкарва. За мен това не е татко ми. Всеки един човек построява облик за родителите си. Познавам го в напълно друга роля като напълно друг човек - радостен, обичащ живота. ", добави Мария.

" Трагедията, която сполетя нашето семейство е доста по-шокираща от това в медиите. Голям тормоз е всеки ден да четем неща, които граничат с безспорна полуда. Не мисля, че елементарният човек си дава сметка за това ", сподели още дъщерята на Мартин Божанов.

Относно следствието на NOVA за първите измами на Божанов, Мария изясни следното: " Изгледах репортажа за лелята на татко ми, за която се твърди, че е изхвърлена от вкъщи ѝ. Това не е истина. Тя умря в жилището си ". И добави, че съгласно нея следствието към гибелта на татко ѝ не е обективно. По думите ѝ Божанов не е бил заплашван.

На въпрос по какъв начин е научила за убийството, Мария описа следното: " Мои другари видели в новините и ми се обадиха. Баща ми се е прибирал у дома. След като се забавил, брачната половинка му е пуснала камерите, които гледат към паркоместата им. Видяла е тялото му на земята и незабавно е хукнала натам. Звъннала е на 112, като е мислела, че му е прилошало. През цялото време с нея е била и дребната ми сестра. Баща ми трябваше да пътува на 3 февруари отвън България. Някой е знаел, че е трябвало да пътува и е побързал да извърши закононарушението ".

Относно връзките си с Гергана Грънчарова, Мария описа следното: " Познавам я от 13-годишна. Тя работеше в SS клуб. После се отдели, не я бях виждала няколко години и откакто се събраха още веднъж връзката ни беше естествена до гибелта на татко ми. След това ситуацията беше " Разделяй и владей " от нейна страна и още няколко членове на моето семейство. Опита се да настрои мен и братята и сестрите ми един против различен. Извърши незаконосъобразно деяние - опита се да стане едноличен притежател на сдружение на татко ми и да сложи неин човек като шеф. Опитаха се да употребяват баба ми, с цел да ме манипулират посредством нея, тъй като знаеха какъв брой значима беше тя за мен. Живеехме дружно след нещастието, само че като видяха, че не поддавам, баба ми се върна при Гергана. Оттогава нямаме връзка, единствено сме си писали ".

" Не търпя такива неща. Живеем в правова страна, в която има закони, които би трябвало да се следват. Затова излязох да приказвам. Може би неговата брачна половинка счита, че ние сме недостойни и тя има право на всичко, само че това не е методът. Не споделям, че тя ползва напън, само че го чувствам по този начин ", заключи дъщерята на Мартин Божанов.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР