Мария е посветила песен на бившия си любовник -месарския бос

...
Мария е посветила песен на бившия си любовник -месарския бос
Коментари Харесай

Мария възпя умрелия си любовник

Мария е посветила ария на някогашния си ухажор -месарския необут Ангел Тенев-Свинаря, който умря ненадейно преди няколко седмици. Предстоящото й парче е озаглавено "Липсваш благо мое” и нищо чудно тъкмо с това парче тя да се сбогува с умрелия предприемач, който й оказа помощ незабавно след раздялата с Гущеров-син.


63-годишния мултимилионер бе ухажор на певицата и измежду най-големите й спонсори. Ангел Тенев бе най-големия свиневъд в България, а неговата компания „ Аякс” отглеждаше близо 250 000 свине в Стара Загора. Баровецът доставяше съвсем всички огромни вериги супермаркети в страната със свинско месо, а цената на бизнеса му се прави оценка на над 300 милиона лв..

Мария е решила да възпее връзките си със Свинаря, несъмнено, без да издава, че става въпрос за него. Музиката и аранжимента са дело на Калин Димитров, който е композитор на безконечната и най-красива ария на Мария и щерка й Марая - “Коледа е”. За текстът певицата се е доверила на Петя Радева, а композицията звучи доста обещаващо с поредна поръчка за шлагер, след попаденията “Да ме гали” и “Най-добрата ето”.

С последните си няколко плана Мария се завърна към мелодията и звученето на фолка от обичаните години.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР