Мария Делчева стана трета сред жените по бадминтон в Латвия

...
Мария Делчева стана трета сред жените по бадминтон в Латвия
Коментари Харесай

Талантът на „ЕВРОФУТБОЛ“ Диана Петкова с 4 златни медала по плуване в Скопие

Мария Делчева стана трета измежду дамите по бадминтон в Латвия

Спортният гений на „ Еврофутбол “ Диана Петкова извоюва 4 златни и един сребърен орден на шампионата по плуване „ ІV Делфин Куп 2018 “ в Скопие – Македония, който се организира на 2 и 3 юни 2018 година Тя завоюва и премията за най-хубава състезателка в конкуренцията. Първите места на Диана са на 50 м кроул с 27.26 сек., 100 м кроул - 59.82 сек., 50 м бруст - 34.74 сек. и 50 тил - 31.50 сек. На 100 тил тя приключи втора с 1:06.76 мин.

16-годишната Мария Делчева завоюва бронзов орден на сингъл дами на интернационалния шампионат по бадминтон в Йелгава - Латвия. Тя реализира пет следващи победи, преди да загуби на полуфиналите от Алеся Зайцева от Беларус. Мария е №1 в европейската класация по бадминтон при девойките и №12 в международната класация за същата възрастова група.



Тенисистката Гергана Топалова стартира с летящ старт представянето си в главната скица на шампионата „ Ролан Гарос “ при девойките, като в профил американката Наташа Събаш с 6:4, 6:0. Топалова ще взе участие и на двойки. Миналата седмица геният на „ Еврофутбол “ завоюва лятното държавно състезание на България по тенис за девойки до 18 години.

Състезателката по таекуондо Александра Георгиева стана трета в категорията до 41 кг при кадетите на I-то мултиевропейско състезание, извършено в Пловдив. В първата си среща тя победи представителката на Гърция, по-късно преодоля туркиня, а на полуфинала загуби от състезателка на Русия с 5:6. Александра публично печели квота за Европейското състезание, което ще се организира през октомври.

Лекоатлетът Антонио Иванов приключи 4-ти на 100 метра на интернационалния шампионат „ Самарско знаме” в Стара Загора с време от 10.66, което е на 11 стотни от норматива за международното състезание във Финландия.

„ Еврофутбол “ желае още доста триумфи на своите спортни гении!
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР