Мария Башева връчи Почетния плакет на Областен управител на област

...
Мария Башева връчи Почетния плакет на Областен управител на област
Коментари Харесай

Областният управител отличи Идеал Стандарт - Видима с Почетен плакет

Мария Башева връчи Почетния плакет на Областен шеф на област Габрово на Директора на завода за санитарна керамика Валентин Ганев и на Изпълнителния шеф на„ Идеал Стандарт – Видима “Ярослав Дончев. Тя акцентира, че оценката се присъжда за особени заслуги и поздрави управлението на компанията за обществено виновната им политика.

На последвалата работна среща участваха още заместител регионалният шеф Даниела Маринова, Милена Богданова, шеф „ Човешки запаси “ и Вера Йовева, шеф „ Съплай чейн Източна Европа “. Обсъдено беше подписаното обвързващо съглашение за придобиване на индустриалните компании на Ideal Standard Group от Villeroy & Boch. Ярослав Дончев акцентира, че компанията има 275-годишна история, а стратегическото обмисляне се прави за генерации напред. Той означи, че има сходства сред Ideal Standard Group и Villeroy & Boch, а всяка последваща стъпка ще бъде добре премислена.

В момента в българската компания „ Идеал Стандарт – Видима “ работят 2700 чиновници, като предприятието продължава да набира личен състав. „ Необходими са ни към двадесет души на месец или към 200 души на годишна база “, обясни Милена Богданова и означи, че задържането на чиновници се реализира с спомагателна грижа за тях - от застраховане на здравни услуги и спомагателни занимания за децата им, през поддръжка на нуждаещите се, като образец даде бащата на Витомир, който работи в завода за санитарна керамика.

Като главно предизвикателство бе откроена нуждата от фрагменти, неналичието на мотивация у младежите, както и усложнената процедура за наемане на служащи от други страни. Ярослав Дончев даде образец с Полша, където разрешението за работа на чужденец се издава от Областния шеф.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР