Мария бързо прости побоя на Мирослав, Явор Бахаров и Рая

...
Мария бързо прости побоя на Мирослав, Явор Бахаров и Рая
Коментари Харесай

Втори шанс след бурна раздяла, известни се събират след драматични моменти във връзките си

Мария бързо елементарни побоя на Мирослав, Явор Бахаров и Рая Пеева са по-влюбени след разделите



Фолкпевицата Мария бързо не помни нанесения й побой от брачна половинка й Мирослав и няколко дни по-късно се върна при предприемача.

Секси миньончето се оплаква в полицията от домакински тормоз. Дори завежда дело против брачен партньор №3, в което го съди за съществено финансово обезщетение. А Мирослав е арестуван от управляващите. Мария е на крачка да изиска бракоразвод от насилника си, само че...
 Мария бързо елементарни на Миро и се прибра в общия им дом Мария бързо елементарни на Миро и се прибра в общия им дом


Не бяха минали и две седмица от случая, в който Отварачката яде плесници, и тя... се върна при мъжа си.

Разделите за по-кратко или по-дълго при известните не са оригиналност. Доста известни персони поставят трагичен завършек на връзката си. Но след седмици им минава, простят и още веднъж се връщат при изгорите си.

Няма да броим какъв брой пъти се разделяха и събираха Явор Бахаров и Рая Пеева. Преди няколко години стана ясно, че красивата актриса е зарязала неприятното момче на театъра.

" Не удостоверявам, само че и не отхвърлям " - сподели тогава Пеева на въпрос дали са дружно с Явор, с което наклони везните, че по-скоро двойката е разграничена. Седмици по-късно обичаната световна двойка стопли връзките след късата разлъка. Мълвата гласеше, че безумна ревнивост тормози връзките сред Рая и Явор.
 Бахаров и Пеева са дружно от дълги години Бахаров и Пеева са дружно от дълги години  
 НЕОЧАКВАН ОБРАТ! Ново развиване на драмата с битата Мария и Мирослав

 Поли и Джизъса не са се разделяли

След разлъката двамата артисти са още по-влюбени, а връзката им още по-силна. Напук на непрекъснатите проблеми на Бахаров-младши със закона русокоската е неразделно до него и го поддържа безкористно.

Дани Петканов, по-известен като Лудия кореспондент, пък елементарни невярност на тогавашното си гадже Алекс Богданска. Дългокраката кокона му постави рога с чужденец паралия. Месеци по-късно в къщата на " ВИП брат " Дани елементарни на обичаната си. А за похлупак те се и ожениха под покрива на Големия брат.
 Петканови към този момент не приказват за персоналния си живот Петканови към този момент не приказват за персоналния си живот


Преди повече от година последва нова разлъка на фамозната двойка. Петканов изиска бракоразвод от силиконката. Но двамата постоянно са засичани дружно, вървят по почивки и всички считат, че Алекс и Дани са още веднъж дружно и всички проблеми са загърбени.

Всички чакат развръзката с Джизъса



Изненадващо или не, младата младоженка на Благой Георгиев – Полина, разгласи, че ще желае бракоразвод от Джизъса. Бившият футболист обаче... не знае за това. Мачото е в " Сървайвър " и концепция си няма какво го чака, като се върне в България, а мацката взема решението да се раздели с него, без да го пита даже.
 Благой и Полина се ожениха през лятото на 2022 година Благой и Полина се ожениха през лятото на 2022 година


Нищо чудно, щом Благой се завърне от шоуто, той да успее да убеди модифицираната кокона да му даде още един късмет. Така че с неспокойствие чакаме развръзката.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР