Мария Бакалова съвсем скоро ще се завърне в Холивуд и

...
Мария Бакалова съвсем скоро ще се завърне в Холивуд и
Коментари Харесай

Чудесна новина за Мария Бакалова

Мария Бакалова напълно скоро ще се завърне в Холивуд и ще може да се снима във филми и сериали! Единствената българка, номинирана за " Оскар ", бе останала без работа в резултат на стачките в Меката на киното. Един от профсъюзите, в които членуват доста кинаджии, спря да работи, защото желаят повече пари, и затова нашето момиче остана без работа.

Преди дни сценаристите обаче прекратиха стачните дейности. Очаква се скоро образецът им да бъде последван от актьорите, включително и Бакалова.

Мария би трябвало да замине през идващия месец към Холивуд, където да се завърне към работните си задължения. Бакалова има уредени няколко функции в огромни продукции. С русокоската на самолета още веднъж ще се качи и обичаният й Валери. Синът на Мария Гроздева към този момент бе зад океана няколко месеца. Двойката живя в наетата от Бакалова къща в Холивуд от пролетта до лятото. 

" Стискам зъби, сега ми е доста мъчно, тъй като ми се работи, а не може. Нямаме право да работим. Борим се за по-добри права, контракти, вярно заплащане на хората, вместо да се обезщетява трудът им. Всеки желае да снима, тъй като имаме доста хрумвания и проекти, само че няма по какъв начин. Всичко е в застой, протестираме. Но това е верният метод да постъпим, тъй като така наречен огромни конгломерати в някаква степен убиват изкуството и ощетяват създателите. Това е солидарността, за която се борим ", показа преди време Бакалова пред " България Днес " във връзка стачните дейности на огромна част от Холивуд.

В момента Мария е в Милано, където следи от близко Седмицата на модата. След това тя ще се прибера у нас, където да се види с обичаните си родственици и другари, преди още веднъж да стегне куфарите към Съединени американски щати, написа " България Днес ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР