Мария Бакалова с ново признание - този път с български

...
Мария Бакалова с ново признание - този път с български
Коментари Харесай

Мария Бакалова след поредното признание: Вашата подкрепа ме трогва повече от всичко

Мария Бакалова с ново самопризнание - този път с български адрес. Младата актриса получи почетен " Аскеер " - за ролята ѝ на дипломат на българското актьорско майсторство и интернационална изгряваща звезда. Решението е на управителния съвет на фондация " А`Аскеер ".

Академия " Аскеер " присъжда почетния приз за недостижимия от български артист до момента триумф на Мария Бакалова. И допълват в особено писмо. " За това, че бяхте и ще бъдете оценена от персони от международна големина, свързани с нашата специалност и към този момент получихте най-висока оценка за Вашия труд и гений " - Мария Бакалова одобри премията с прочувствено видеообръщение.

" Вашата поддръжка ме трогва повече от всичко, тъй като за мен е значимо да знам, че множеството сме обединени към една концепция за напредък и международни триумфи, за още доста български актьори, спектакъл и кино ", съобщи Мария Бакалова.

Първата българска актриса, номинирана за Оскар, благодари на всички, които са я подготвили и подкрепили в тази сложна територия.

" Получих голяма платформа, признателна съм. Затова го чувствам като персонална задача да приказвам за потребността от съответна и позитивна репрезентация на източноевропейци в западното кино. И давам заричане, че ще го върша до момента в който съм жива. Затова одобрявам тази премия с доста горделивост и чест и бих желала да я посветя на всяко българско дете или пораснало такова ", сподели още Мария Бакалова.

Официалната гала за връчване на премиите " Аскеер " ще бъде на 23 май.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР