Мария Бакалова разкри, че „сърцето й е биело като полудяло“

...
Мария Бакалова разкри, че „сърцето й е биело като полудяло“
Коментари Харесай

Паник атаки побъркаха Мария Бакалова, вижте защо

Мария Бакалова разкри, че „ сърцето й е биело като полудяло “ по време на скандалната й сцена с Руди Джулиани в „ Борат 2 “.

24-годишната актриса взе участие дружно със Саша Барън Коен в скандалното комедийно продължение като Тутар Сагдиева, дъщерята на алтер егото на Саша, Борат Сагдиев, и си спомня по какъв начин е била полудяла от боязън, до момента в който се е представяла като журналистка на срещата с Джулиани.

Мария описа пред за „ Дейли Мейл “: " Успявах да чуя по какъв начин сърцето ми бие като бясно. Той беше юрист на президента, а тези хора нормално са доста умни. Не съм сигурна, че го видях по метода, по който го видяха всички останали. Саша се криеше в килера, пробвайки се да избави щерка си - само че той избави мен, Мария! Като продуцент и като основател, той ми е преподавател и ангел-хранител. "

Признавайки, че ролята на Тутар е била същинско предизвикателство за нея, тя споделя, че е получавала паник офанзиви преди всяка сцена.

Българската актриса разкри, че е имала малко опит в работата по комедийни планове, преди да бъде хвърлена в дълбокото.

Мария изясни: " Половината от живота ми е отдадена на актьорското майсторство. Но множеството от функциите, които играя, са мощно трагични - от тийнейджърска бременност до самоубийство. Така че комедията не беше моето нещо. "

Следващата роля на Мария е в комедията на Джъд Апатоу „ The Bubble “ и тя има вяра, че продължението на „ Борат “ я е подготвило добре за плана.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР