Мария Бакалова не успя да грабне Оскар за най-добра поддържаща

...
Мария Бакалова не успя да грабне Оскар за най-добра поддържаща
Коментари Харесай

Брад Пит развълнува Мария Бакалова

Мария Бакалова не съумя да грабне Оскар за най-хубава поддържаща женска роля на провелата се преди броени часове гала, само че за следващ път стана център на внимание както за международните медиите, по този начин и за целия Холивуд.
 Оскари 2021, Мария Бакалова и кои са огромните спечелили от церемонията
Успя ли Мария Бакалова да завоюва Оскар

И кои са огромните спечелили тази година

Българската актриса се оказа в много звездна компания, събра погледите на аления килим, а най-голямото самопризнание след номинацията за Оскар сигурно са думите на Брад Пит за нея .

Той имаше достойнството да разгласи претендентките в категорията, в която попада и Бакалова. Името й обаче го затрудни и той й сподели " Балакава ", което накара 24-годишната бургазлийка да се изчерви. Неволната му неточност пък стана същински шлагер в обществените мрежи, както и реакцията на Мария.
 Снимка 528645

Актьорът съумя същински да развълнува българката със своето топло приветстване в света на огромното кино. " Мария, добре пристигнала " , й сподели Пит.

Той също по този начин разказа Бакалова с това, че тя постоянно се е възхищавала на Мерилин Монро и си е казвала, че един ден ще стане огромна звезда, като нея. А първите й уверени крачки към тази цел към този момент са направени.

TBH, Maria Bakalova is all of us if Brad Pitt just spoke directly to us.
— ExtraTV (@extratv)
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР