Мария Бакалова може и да е добро момиче, но се

...
Мария Бакалова може и да е добро момиче, но се
Коментари Харесай

Чиста като сълза? Мария Бакалова крие осем...СНИМКА

Мария Бакалова може и да е положително момиче, само че се оказва, че има пристрастености, неприсъщи на почтения ѝ тип. Блондинката има същински култ куъм рисунките по тялото и си е направила цели 8 броя.

Една от татуировките ѝ съставлява паяк от Лос Анджелис, който пълзи по изваяния прасец на актрисата и е прокарал паяжина с надпис " меморо " (помня - лат.) Мария, която блесна с изящна рокля на " Луи Вюитон " от 100 метра снежнобял тюл, в действителност е прикрита бунтарка, демонстрират множеството й татуировки. Нашенката има цели седем татуса, които е показвала по време на фотосесии или инцидентни папарашки попадения.

Тази с паяка е направена от топтатуиста на Лос Анджелис Даниел Уинтър. Работещият в Холивуд художник е един от най-търсените поради нежните си черно-бели рисунки, най-вече под формата на очертания и калиграфски надписи, а студиото му в Меката на киното е извайвало рисунки върху телата на Лейди Гага, Майли Сайръс, Ема Робъртс и Манди Мур.

Освен паяка Мария има и други забавни татуси - надпис над бедрото, две нежни листенца на всеки един от глезените си, знак, сходен на котва, на трицепса си, а под двете си подмишници българското прелъщение крие нарисувани животинска глава и раковина, написа hotnews.bg.



Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР