Мария Бакалова краси на корицата на британското списание Glass. Това

...
Мария Бакалова краси на корицата на британското списание Glass. Това
Коментари Харесай

Мария Бакалова се появи на корицата на британско списание

Мария Бакалова краси на корицата на английското списание Glass. Това е първата корица за българската актриса, която ще се бори за статуетка Оскар в категорията най-хубава актриса в поддържаща роля.

„ Толкова съм щастлива да споделя първата си корица с вас! ", написа в Instagram Мария Бакалова, като разгласява и фотография на въпросната кор
„ Благодаря на списание Glass и невероятните хора, които работиха с мен за страхотното изявление ", добавя актрисата.

За фотосесията Мария Бакалова е облечена в Dior.

Изданието също разгласява фотография корицата в Instagram. В поста от Glass прецизират, че Мария Бакалова е направила неповторим пробив, партнирайки на Саша Барън Коен в един от най-популярните филми на 2020 година - „ Борат 2 ".Бакалова завоюва сърцата на целия свят с ролята на Тутар. Освен че се посмяхме, научихме и доста значими уроци от нея - за смелостта, независимостта и поемането на опасности, допълват от Glass.



Мария Бакалова е първата българка, номинирана за Оскар в категорията най-хубава актриса в поддържаща роля. Американската Академия за кинематографично изкуство и просвета номинира Бакалова за осъществяването ѝ в " Борат 2 " (Borat Subsequent Moviefilm), където актрисата играе ролята на Тутар - дъщерята на Борат.

За ролята на Тутар тя беше отличена с премия " Изборът на критиците ".

Участието в лентата на Саша Барън Коен донесе на актрисата и номинация за " Златен глобус ", само че Бакалова загуби от Розамунд Пайк, която беше отличена за ролята ѝ във кино лентата " Много ми пука ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР