Мария Бакалова и Валери Григоров са на романтично пътешествия във

...
Мария Бакалова и Валери Григоров са на романтично пътешествия във
Коментари Харесай

Секс на френските Алпи: Мария Бакалова и Валери Григоров на луксозна ваканция

Мария Бакалова и Валери Григоров са на сантиментално пътешествия във Франция. Новоизлюпената звездна двойка споделиха сторита, на които са отбелязали, че се намират във френските Алпи. Актрисата и риалити звездата са се разходили из дребното, само че китно средновековно градче Ивоар. 

Виж още: 101 рози за послушни адвокатки: Кристина натри носа на ергена 

 Instagram

Както е видно, пролетта във френските Алпи към момента не е настъпила, в случай че съдим от зимното облекло на Мария и Валери. По-важното обаче е, че любовта им е повече от видна, тъй като холивудската звезда другояче не би си разрешила да показва персоналния си живот.

Виж още: " Изневерявали са ми ": Ирина Карабаджак разочарована от любовта, само че продължава да я търси 

Малко повече от месец откакто се залюби с Валери Григоров от „ Игри на волята ”, Мария Бакалова към този момент е влезнала в фамилията му. Звездата е била публично показана на „ свекърва ” си - олимпийската шампионка Мария Гроздева, с която доста са си допаднали, писа в. " Уикенд ".

Съвсем до неотдавна Мария Гроздева към момента не беше виждала онлайн приятелката на сина си, с която са адашки. Шампионката познаваше „ снаха ” си единствено от фотоси в медиите и видеозаписи. Връзката на сина ѝ с филмовата звезда обаче се развива толкоз бързо, че Валери решил да запознае обичаната си със своята майка в първия вероятен миг, като по този метод на процедура я е направил част от фамилията си.

Виж още: Голи и красиви: Елица и Алекса от Игрите захвърлиха облеклата, заговориха за интимността 

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР