Мария Бакалова и Валери Григоров разкриха истината за връзката си,

...
Мария Бакалова и Валери Григоров разкриха истината за връзката си,
Коментари Харесай

Мария Бакалова и Валери Григоров разкриха истината

Мария Бакалова и Валери Григоров разкриха истината за връзката си, видя kliuki.ws. От известно време се носят клюки, че влюбената двойка към този момент се е разделила, а като причина за тази неочаквана разлъка е изтъкнато неразбирателството сред актрисата и майката на Валери – Мария Гроздева.

Според слуховете олимпийската ни шампионка не харесвала Мария Бакалова и това изиграло решаваща роля за раздялата на младата двойка. Доказателство за „ раздялата ” на Бакалова и Григоров е и неналичието на техни общи фотоси в обществените мрежи от близо два месеца.

Оказа се, че в това няма нищо правилно и следващите клюки за разлъка си остават единствено клюки. Мария и Валери към момента са двойка и са бясно влюбени. За да опровергаят погрешните вести по техен адрес, те взеха решение да качат общо селфи в историята си в обществената мрежа Инстаграм.

На фрагмента се вижда по какъв начин двамата са прегърнати и че връзките им са съвършени и нямат никакво планове да се разделят. „ Усещам по какъв начин ме е грижа за някого и там няма его. Може би това е чистата обич – да поставиш някого пред себе си ”, призна любовта си актрисата към Валери единствено преди месец.

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР