Мария Бакалова и синът на двукратната олимпийска шампионка Мария Гроздева

...
Мария Бакалова и синът на двукратната олимпийска шампионка Мария Гроздева
Коментари Харесай

Мария Гроздева каза дали са заедно синът й и Мария Бакалова

Мария Бакалова и синът на двукратната олимпийска шампионка Мария Гроздева - Валери, не са се разделяли.

В медиите се появиха клюки, че холивудската звезда и мачото от " Игри на волята " са скъсали. Разлъката им станала преди повече от месец, само че двойката пазела загадка, с цел да не би трябвало да влиза в пояснителен режим.

Причината, заради която Мария и Валери се разделили била, че актрисата не се разбирала с майката на изгората си - огромната Мария Гроздева. Двете непрекъснато били на нож и се налагало Валери да влиза в ролята на съдия в разногласията им.

" Няма нищо правилно в това. Аз да не се разбирам с Мария? Пълни нелепости! Как си ги измислят тези неща?! Валери и Мария са дружно. Няма проблеми в връзките им ", довери пред " България Днес " шампионката Гроздева във връзка клюки за раздялата на наследника й със звездата от " Борат ".

Наистина Валери и Бакалова към този момент не са толкоз дейни в обществените мрежи и не заливат непрестанно фейсбук с общи фотоси, както правеха първоначално. Но за разлъка и дума не може да става. Двамата се обичат повече от всеки път. Очаква се даже Бакалова още веднъж да вземе в Съединени американски щати изгората си. В момента холивудската звезда е още в България, само че след седмици ще стегни куфарите за Холивуд, откакто стачките на синдикатите завършиха.

Чаровната русокоска и синът на Мария Гроздева са дружно от началото на годината. За връзката си те разкриха пред света точно на Деня на влюбените - 14 февруари. Запознали се на фотоси. Мария била в една от основните функции, а Валери взел участие като каскадьор в продукцията.

Малко след диалога ни с майката на Валери - Мария Гроздева, Бакалова и обичаният й си пуснаха фотография дружно. Фотосът е от асансьора на жилището, които двойката населява.
" Новините от деня ", написа Бакалова и поставя сърце, а Валери се плези иронично.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР